Neārstējami slima bērna mamma: Siliņa melo tā, ka pat ausis nekustas

tautaruna.lv 28.augusts 2023, 3:00
 
Kaspars KRAFTS, F64 Photo Agency
Nesen tapa zināms, ka "Jaunā vienotība" izvirza labklājības ministres Evikas Siliņas kandidatūru premjera amatam.

JV virzītā valdības vadītāja amata kandidāte ievēlēta 14.Saeimā no JV saraksta. Vidzemes vēlēšanu apgabalā Siliņa ieguva trešo labāko rezultātu no JV kandidātiem, saņemot 4509 plusus un 2154 svītrojumus.

Publiskajā telpā sākās plašas diskusijas par E. Siliņas piemērotību šim amatam un viņu pašu kā cilvēku.

Lielu popularitāti ieguva Jolantas Kalniņas ieraksts "Facebook". Ar to cilvēki dalījušies vairāk kā 2500 reizes.

"Labklājības ministre vēl pat nav tikusi premjera amatā, bet jau melo tā, ka pat ausis nekustās. Tikko noskatījos TV3 Ziņas, un apstulbu no tādiem meliem!!! Varbūt tomēr taisnība medijos rakstītajam par šīs kundzes intrigantes spējām?" raksta J. Kalniņa.

Viņa skaidro, ka 2020.gada 15.janvārī tika uzrunāta kļūt par Ramonas Petravicas ārštata padomnieci invaliditātes politikas jautājumos, "jo vienmēr esmu publiski runājusi par bērniem ar īpašām vajadzībām, un problēmām ar kurām saskaras šādu bērnu vecāki. Par šo amatu es atalgojumu nesaņēmu. [...] Siliņa atļāvās ziņās klaji melot, ka viņas kolēģi esot man izskaidrojuši, kas jādara, kad bērns kļūst pilngadīgs - tieši kuri kolēģi man ir ko izskaidrojuši? Uz tikšanos ar viņas padomnieku es neaizgāju, un Viņas Augstība Ministre atteicās tikties, jo esot ārprātīgi aizņemta līdz septembrim. Visu informāciju meklēju pie vecākiem, kuri šo smago procesu paši ir izgājuši, zvanīju uz visiem iespējamajiem telefona numuriem, un neviens LM darbinieks nav ar mani pat runājis.

[..]
Man arī ir trīs bērni tāpat kā Jums, tikai viena maza nianse - man FB jāliek publiski posti par nepilnībām likumdošanā, lai gan vislabprātāk liktu tikai savu suņuku un veselo meitiņu bildes. Toties Jūsu kurluma un politiskās gribas trūkuma dēļ mana un daudzas citas ģimenes, kurās smagi slimie bērni kļuvuši pilngadīgi, dzīvo bez jebkāda valsts atbalsta, jo negribējāt sadzirdēt mani, kad par šo tēmu skaļi runāju kopš pagājušā gada oktobra.
[..]
Ļoti ceru, ka Edgars Rinkēvičs ir Prezidents ar raksturu, un būs vēl kandidāti uz premjera amatu!" raksta sieviete.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas