"Uzvedas kā kaprīza pusaudze!"; Siliņa tiek asi kritizēta par viņas izdarībām soctīklos

tautaruna.lv 23.augusts 2023, 3:30
 
Romāns KOKŠAROVS, F64 Photo Agency
Jolanta Kalniņa ir viena no tām retajām slimo bērnu mammām, kura neklusē, bet visu piedzīvoto un pārdomas regulāri publicē feisbukā, tādējādi iedrošinot par savām problēmām skaļi runāt arī citus slimo bērnu vecākus un pie viena jautājot, vai vispār šai valstij cilvēki (tostarp - arī nedziedināmi slimie) ir vajadzīgi… Savukārt labklājības ministre Evika Siliņa Jolantu nobloķējusi visos soctīklos. 

Pirms pāris nedēļām viņas dēlam Robertam apritēja 18 gadu, tātad likuma priekšā viņš kļuva pilngadīgs. Jolanta, gaidot dēla pilngadību, lai nokārtotu viņa invaliditāti uz mūžu un aizgādnību, saskārās ar Latvijas likumdošanu un ierēdņu attieksmi visā tās krāšņumā. Vairāk lasiet šeit.

Kad iznāca žurnāla "Vakara Ziņas" numurs, ministre Jolantu bija bloķējusi vietnē "Facebook", taču Jalonta pati "Facebook" tagad vēsta: "Nu jau esmu bloķēta visos iespējamajos soctīklos, ko nu tur ministrei ķēpāties tika ar FB - ja bloķē, tad visur. Varbūt manis uzdotie jautājumi viņu biedē? Tomēr ir lietas, kuras nekad netiks aizmirstas - attieksme".

Cilvēki komentāros norāda - šāda ministres attieksme ir necienīga.

Linda: Pretīgi… kapēc līst par ministri, ka nespēj to amatu ne celt, ne nest…

Edgars: Tā Vienotībai jau tradīcija - aizliegt, izslēgt un izlikties, ka nav.

Diāna: Tas izsaka visu par viņu kā ministri. Nožēlojami.

Svetlana: Ja šadi uzvedas labklājības ministre, tad mums ir galīgi mežā.

Linda: Kāda bezkaunība, uzvedas kā kaprīza pusaudze, nevis ministre!
Pretīgi...
Uva: Vieglāk ir bloķēt, nekā atrisināt ieilgušas problēmas.
Jau ziņots, ka labklājības ministre Evika Siliņa (JV) kuluāros tiek vērtēta kā reāla "Jaunās vienotības" (JV) kandidāte premjera amatam, liecina aģentūras LETA rīcībā esošā neoficiālā informācija.

Reizē politiskajās aizkulisēs tiek akcentēts, ka JV vēl priekšā iekšējā diskusija, kurā jautājums par Ministru prezidenta amata kandidātu jāizrunā partiju apvienības biedru starpā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas