Policistus, noķerot dzērājšoferi, sagaida vēl viens pārsteigums

tautaruna.lv 23.augusts 2023, 4:30
 
Aivars Ķesteris/F64
No “trases” noņemti divi šoferi, kam sēšanās pie stūres reibumā šķita pašsaprotama lieta. Par vienu no viņiem likumsargiem ziņoja aculiecinieki, savukārt otrs pats ieskrēja policistu rokās, mēģinādams no nepatikšanām paglābt draugu, vēsta "Degpunktā".

Aizdomas par to, ka melno “Volkswagen” rīta agrumā stūrē šoferis alkohola reibumā, izteica kāds aculiecinieks, kas kompāniju bija pamanījis atpūšamies un cilājot grādīgās pudeles. Sekoja zvans policistiem un ātri vien automašīna tika apturēta.

Apturot transportlīdzekli, policisti vaicāja, vai šoferis lietojis alkoholu. Sākotnēji viņš atbildēja noraidoši un atbildēja, ka gatavs “droši” iepūst alkometrā.

Tik droši gan tomēr 22 gadus vecais šoferis nejutās. Vīrietis atzina, ka izdzēris dažus aliņus, vēlāk jau apmēri auga, un vadītājs skaidri apzinājās kādas nepatikšanas viņu sagaida. Pie tiesībām “Volkswagen” vadītājs bija ticis vien pirms gada un braukāja ar mamma automašīnu.

Vīrietis aprunājās ar likumsargiem un bez iebildumiem pakļāvās policistu prasībām. Tomēr pārsteigumi vēl sekoja.

Rīgas pašvaldības policijas pārstāvis Toms Sadovskis informē, kamēr tika strādāts ar šo pārkāpēju, ieradies kāds “līdzjutējs” - cits autovadītājs, kurš uzvedās agresīvi un iesaistīties rupjās sarunās ar policistiem. Lai autovadītāju nomierinātu, policistiem nācies izmantot elektrošoku.

“Volkswagen” šoferis atradās aptuveni divu promiļu stiprā reibumā, savukārt 33 gadus vecā “BMW” vadītāja apreibuma pakāpe vēl nav skaidra. Vīrietis tika aizvests uz ekspertīzi.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas