Ainars Virga nāk klajā ar savu atklāsmi par Dziesmu un deju svētkiem

tautaruna.lv 11.jūlijs 2023, 3:30
 
Dmitrijs Suļžics/f64
Ne visi mūziķi piedalās vai pie TV ekrāniem aktīvi seko līdzi šobrīd notiekošajiem Dziesmu svētkiem, jo aizņemti ar saviem projektiem un dzīves notikumiem. Leģendārais līvs Ainars Virga savā "Facebook" kontā ievietojis ierakstu kā nonācis pie savas atklāsmes, ko mūsu tautai nozīmē šie svētki.

Ainars Virga raksta: "Vakar gadījās iet garām televizoram, manu uzmanību piesaistīja vārds Liepāja. Es redzēju fragmentu no Dziesmu Svētku gājiena.

Pēc brīža tikai atjautu, ka tas nudien ir kruti!
Es nezinu, ko tie dažādu veidu mākslas kolektīvi, kas nav, vismaz tieši saistīti ar mūziku, dara un kāda, cik liela loma tiem ir uz visa Dziesmu Svētku fona, bet (nezināšana neatbrīvo no atbildības) jebkurā gadījumā, acīm redzot katram no tiem ir kaut kāda ( lielāka vai mazāka) loma kopējā buķetē un tas ir super, ka VISIEM ir svētki, visiem ir jautri, katrs jūtas piederīgs un vajadzīgs, bet galvenais un lielākais "paldies" ir visiem tiem, kas TO VISU var "savākt" kopā, noorganizēt, salikt pa plauktiņiem, tas viss izskatās lieliski un mēs varam būt lepni, ka kaut kas TĀDS IR TIKAI MUMS un VARAM LEPOTIES VISAS PASAULES PRIEKŠĀ!
Visu cieņu un es LEPOJOS KA ESMU LATVIETIS!"
Komentētāji lepojas kopā ar Ainaru: "Es arī lepojos, ka esmu latviete un dzīvoju savā mīļajā, skaistajā Latvijā"
"Tu pateici to pareizāk par visiem!"

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:08

Jaunākās diskusijas