Karaļnama ģimenes loceklei atklāta nopietna slimība un veikta operācija

tautaruna.lv 1.jūlijs 2023, 12:30
 
VIA REUTERS/Scanpix/Leta
Jorkas hercogienei Sārai Fērgusonei pēc nesen veiktās mammogrammas skrīninga procedūras tika atklāta nopietna slimība. Viņai tika diagnosticēts krūts vēzis, vēsta "The Sun".

63 gadus vecajai hercogienei pagājušās nedēļas otrdienā Karaļa Edvarda VII slimnīcā Londonā tika veikta operācija, lai atbrīvotos no bojātajām šūnām.

Sārai Fērgusonei tuvu stāvošas personas atzīst, ka operācija bijusi veiksmīga un, pateicoties tam, ka laicīgi tika noteikta nopietnā diagnoze, nākotnes prognozes ir labas.

"Hercogiene saņem vislabāko medicīnisko aprūpi, un ārsti viņai ir teikuši, ka prognozes ir labas. Tagad viņa atveseļojas kopā ar ģimeni," medijiem atklāj kāds Sāras draugs, kurš min, ka šobrīd viņa atlabst Vindzorā.

Tiek minēts, ka, tieši pateicoties rutīnas skrīnīgam, tika atklāts krūts vēzis agrīnā stadijā.

"Tas ir bijis grūts laiks, bet viņa ir ļoti pateicīga medicīnas personālam, kas veica mamogrāfiju un to agri atklāja, un medicīnas personālam, kas viņu pieskatīja šajās pēdējās dienās, viņa ir neticami pateicīga," atklāj Sāras draugs.

Sāra Fergusone bija precējusies ar princi Endrjū, karaļa Čārlza III brāli. Laulību laikā pasaulē nāca divas meitas - Beatrise un Eiženija. Karaliskais pāris laulību šķīra 1996. gadā. Par spīti laulības šķiršanai Sāra un Endrjū turpina dzīvot kopā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:40

Jaunākās diskusijas