Trīs māsas iet bojā pēc ceturtās māsas pašnāvības

tautaruna.lv 1.jūlijs 2023, 4:30
 
F64
Kabardīno-Balkārijā (Krievija) notikusi masveida pašnāvība: trīs sievietes gāja bojā degošā automašīnā pēc savas ceturtās māsas pašnāvības.
20 metrus no ceļa, kalnu upes palienē, vietējie iedzīvotāji pamanīja degošu automašīnu. Notikuma vietā ieradās ugunsdzēsēji, kuri pēc dzēšanas salonā atrada trīs māsu līķus: 48 gadus vecās Albīnas, 43 gadus vecās Amīnas un 42 gadus vecās Arinas mirstīgās atliekas, raksta Starhit.

Izmeklētāji nevarēja noskaidrot avārijas cēloni un sāka meklēt radiniekus kaimiņu ciematā. Izdevās atrast sieviešu brāli Alimu. Viņš atzīmēja, ka agri no rīta viņš runāja ar savu vidējo māsu Amīnu, viņa viņam pastāstīja par plāniem izdarīt pašnāvību. Saziņa ar sievieti pēkšņi pārtrūka, tāpēc viņam nebija laika noskaidrot detaļas. Pēc stundas zem klints tika atrasta degoša automašīna.

Izmeklēšana jau izsaka iespējamos briesmīgā incidenta cēloņus. Pēc sākotnējās versijas, viss noticis ģimenes konflikta dēļ - īsi pirms traģēdijas pašnāvību izdarījusi sieviešu ceturtā māsa. Pēc tam ģimene notikušajā sāka vainot māsas. Viņas vienkārši neizturēja spiedienu un arī nolēma aiziet no dzīves.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas