FOTO: kronēts šīs gada pasaules neglītākais suns

tautaruna.lv 1.jūlijs 2023, 17:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Katru gadu nelielā Kalifornijas štata pilsētiņā Petalumā noris īpašs skaistuma konkurss. Jūnija izskaņā gadatirga laikā norisinājās ikgadējais "Pasaules neglītāko suņu konkurss", ziņo "UPI".

Šogad laurus plūca un par neglītāko suni pasaulē tika atzīsts septiņus gadus vecais Ķīnas cekulainās šķirnes suns vārdā Skūters.

Kā stāsta Skūtera saimniece, tad viņa ir lepna, ka tieši viņu mīļdzīvnieks ir uzvarējis neparastajā konkursā. "Esmu ļoti priecīga un neticami lepna, ka Skūters tika kronēts par "Pasaules neglītākā suņu konkursa" uzvarētāju," sacīja Linda Seleste Elmkuista, Skūtera saimniece.

Kā viņa min, tad Skūters ir ļoti neatlaidīgs un izturīgs suns, jo viņam nākas sadzīvot ar nopietnām veselības problēmām. Skūtera pakaļkājas ir deformētas, kā rezultātā viņam ir pārvietošanās grūtības. Skūtera saimniece uzskata, ka viņas suns kalpo par piemēru daudziem cilvēkiem visā pasaulē, jo spēj pierādīt, ka par spīti dažādām grūtībām ir vērts priecāties par dzīvi, jo viņas mājdzīvnieks nav zaudējis gribu dzīvot.

AP/Scanpix/Leta

Konkursa "Pasaules neglītākais suns" mērķis ir pievērst uzmanību suņiem ar veselības problēmām un mudināt adoptēt mājdzīvniekus, kuriem vajadzīgas labas mājas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas