Andris Bulis pārsteidzis savus sekotājus, uzdāvinot 500 eiro kādai Salacgrīvas vidusskolas absolventei

tautaruna.lv 29.jūnijs 2023, 2:30
 
Kaspars Krafts/F64
Aktieris savā "Facebook" profilā velta sirsnīgus vārdus skolai, ko absolvējis 2000. gadā un dāvina kādai absolventei 500 eiro naudas summu.

Bulis publiski atklāj savas sajūtas par piedzīvoto skolas gados:

Nav man mersedess, dārgs pulkstenis, terase 10. stāvā, jahta, VIP karte kazino un nevajag! Man ir tas, ko nevar atņemt un arī vairs pielikt īpaši nē. Man ir mani 12 gadi Salacgrīvas vidusskolā. Pabeidzu to 2000.gadā, bet tik daudz šodien tiek pieņemti lēmumi, kurus ietekmē šie "12" gadi. Ja tev dzīve, ko dod neapzinātā un vēlāk arī apzinātā vecumā, tad svarīgi ir apzināties, kas tev to deva. Skola : skolotāji, klasesbiedri, tāfele, piezīmes, starpbrīži, treniņi, klases vakari, izlaidums.
Aktieris atklāj savu dāsno ieceri:
Kopš septembra, es skolotājiem, skolas vadībai jautāju vai ir kāds topošais absolvents, kurš būtu pelnījis mazu atbalstu jaunā ceļa sākumam, kaut varētu vairāk un vairākiem. Un, neuzņemoties atbildību, cerot, ka nebūs viegli izlemt, es gaidīju atbildi. Viņa grib kļūt par ārsti. Viņa par tādu kļūs. Ance, tu pati zini, ko tu gribi. Sasniedz mērķus! Piepildi sapņus! Paldies, Salacgrīvas vidusskola, par to, ko devi man un turpini dot citiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 6:52

Jaunākās diskusijas