Ko Justīnes pamāte teica dienu pirms meitenes līķa atrašanas?

tautaruna.lv 29.jūnijs 2023, 0:30
 
F64
Pēc 47 pazušanas dienām mazā Justīne ir atrasta mirusi. Bērna mirstīgās atliekas apraktas meža vidū pamestas mājas pagrabā. Vietējie stāsta, ka agri no rīta likumsargi no mājām aizveduši meitenes tēvu un pamāti, vēsta "Degpunktā".

Gāja laiks, un mazo Justīni tā arī neizdevās atrast. Vietējie iedzīvotāji kļuva aizdomu pilni, un radās sajūta, ka meitene pati nav pametusi savu dzīvesvietu. Arī likumsargi vairākkārt uzsvēra, ka tiek izskatītas vairākas bērna pazušanas versijas.

Apmeklējot Rogovkas ciemu, Justīnes pamāte dalījās savās sirdssāpēs par mazo audžumeitu.

“Mums ir ļoti grūti, ne tikai jūs nākat un jautājat, mēs cenšamies kaut kā sadzīvot ar to, ka nezinām, kur ir bērns. Tas ir ļoti grūti, es nekādus komentārus nedošu, jo mēs neko nezinām. Es uz tabletēm “sēžu”, citādāk es nevaru. Kad nāk žurnālisti, atkal jautā un jautā, kā jūs domājat… Jūs pat iedomāties nevarat, kas tas ir,” teica meitenes pamāte.

Tomēr jau pavisam drīz ciemā kļuva zināms, kāds bija mazās meitenes skaudrais liktenis. Likumsargi viņas mirstīgās atliekas ar vardarbīgas nāves pazīmēm atrada kādas pamestas mājas pagrabā. Apraktas. Neoficiāla informācija liecina, ka pamestā ēka atradās aptuveni 60 kilometru attālumā no Rogovkas ciema - Dubuļos. Tur viņas tēvs Vladimirs kādu laiku esot īrējis dzīvokli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas