Elīna Didrihsone atkal nonāk skandāla centrā

tautaruna.lv 9.decembris 2022, 17:48
 
Dmitrijs Suļžics /F64
Elīnai Didrihsonei “Instagram” teorētiski seko vairāk nekā 100 tūkstoši tīmekļa lietotāju. Vienā no video redzams, ka automašīna ir kustībā, rokās tiek turēts telefons, kā arī drošības josta aizsprausta aiz muguras, vēsta raidījums "Bez Tabu".

Filmējot sevi, Didrihsone dzied dziesmu par Jēzu, ka tas viņu sargā. Citi interneta lietotāji gan pauž bažas par šādiem bezatbildīgiem satiksmes dalībniekiem.

“Es drīzāk teiktu, ka tur tikai Jēzus var palīdzēt, nav gan īsti skaidrs kurā dzīvē - šajā vai aizsaulē,” raksta “Twitter” lietotājs Oļegs.

Portāla izmantotājs Jānis gan ir krietni skarbāks un norāda: “Ja gribi filmēt kaut kādus debilus video pie stūres, tad novācies no ceļa, apstājies un dari, ko gribi.”

“Bez Tabu” izdodas sazvanīt Didrihsoni, viņa neatrod laiku, lai atbildētu uz “Bez Tabu” jautājumiem, kā arī aicina veidot sižetus par “interesantākām lietām”. “Ietekmele” atsakās skaidrot, kādēļ neizmanto drošības jostu. Reiz gan viņa atbildējusi uz līdzīgu jautājumu, ko uzdevis “Instagram” sekotājs. “Tāds stulbs jautājums, kas tavu dzīvi neizmainīs, ja uz to atbildēšu. Tā kā…Tā kā tu vienmēr savā dzīvē būtu piesprādzējusies, brauc un nekad dzīvē neesi pārkāpusi nevienu noteikumu, dzīvo kā eņģelītis,” pauda Didrihsone.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas