VIDEO. Putina roka kļuvusi violeta. Vai patiešam beigu sākums?

tautaruna.lv 9.decembris 2022, 1:00
 
SCANPIX
Baumas par Krievijas prezidenta Vladimira Putina veselību uzvirmojušas ar jaunu spēku pēc viņa tikšanās ar Kubas līderi Migelu Diazu-Kanelu, vēsta "Mirror".
Kremļa tīmekļa vietnē publicētajā video redzams, kā Putins tiekas ar Kubas valsts vadītājs Migelu Diazu-Kanelu. Video redzams, ka Putins neērtā pozā satvēris krēsla rokturi un viņa roka bija violetā krāsā. Tajā pašā laikā Putins, tāpat kā iepriekš publicētajos video, nemitīgi kustināja kājas. Viņš līdzās Kubas līderim izskatījās sagumzis, seja bija uzpampusi un bāla.
Iepriekš Krievijas opozīcijas telegramm kanāls "General SVR", kas ilgu laiku apgalvoja, ka Putins cieš no vairākām nopietnām slimībām, paziņoja, ka viņa veselība ir kļuvusi vēl sliktāka saistībā ar "stresu", ko izraisījis notiekošais karš Ukrainā.
" Prezidenta veselība arvien vairāk satrauc ārstus un Putina tuviniekus. Vēža dēļ viņam ir nopietnas gremošanas problēmas, un pēdējos mēnešus viņš ievēro stingru diētu . Viņš arī cieš no " klepus lēkmēm, reiboņiem, miega traucējumiem, sāpēm vēderā, pastāvīgas sliktas dūšas ", kā arī Parkinsona slimības un šizoafektīvo traucējumu simptomiem", teikts General SVR Telegram kanālā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas