Selīna Diona atklāj, ka cieš no neārstējamas slimības, tā tiek diagnosticēta tikai vienam no miljona

tautaruna.lv 9.decembris 2022, 11:30
 
Scanpicx
Viena no pasaulē slavenākajām izpildītājām Selīna Diona (54 gadi) jau ilgāku laiku saskaras ar veselības problēmām. Mākslinieces nesenais ieraksts "Instagram" samulsināja fanus, raksta portāls "Lrytas".

"Sveiki, atvainojiet, ka tik ilgi nesazinājāmies ar jums. Man jūsu visu ļoti pietrūkst. Un es nevaru sagaidīt, kad varēšu ar jums runāt no skatuves skatuves. Kā zināms, es vienmēr esmu bijusi atklāta, bet nebiju gatava neko stāstīt, līdz šim brīdim. Es jau ilgu laiku saskaros ar veselības problēmām, un man bija patiešām grūti izturēt grūtības un runāt par to, ko piedzīvoju, " sava video saka dziedātāja.

Diona pastāsta, ka viņai nesen tika diagnosticēts ļoti reti sastopams neiroloģisks traucējums, ko sauc par iesaldētā cilvēka sindromu. Tas tiek diagnosticēts tikai vienam no miljona.

"Instagram" ieraksts arī vēstīja, ka dziedātāja bijusi spiesta atcelt savu Eiropas turneju slimības dēļ. Dziedātāju piemeklējusī slimība ir neārstējama. Tās dēļ cilvēka muskuļi nevaldāmi saspringst, pamazām ķermenis kļūst stīvs.

View this post on Instagram

A post shared by Céline Dion (@celinedion)

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē

 
Anonīms
 
Nav pievienotu komentāru. Esi pirmais!
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas