"Ugunsgrēka" Zentiņa atklāj, kā notievēt par 10 kilogramiem

tautaruna.lv 23.augusts 2022, 4:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Sākusies "Ugunsgrēka" filmēšana ar teju visiem iemīļotajiem tēliem un aktieriem. Arī aktrise Regīna Devīte, kas tēlo Zentiņas lomu, filmējas - ar jaunu frizūru un slaidu augumu. Viņai izdevies atbrīvoties no 10 kilogramiem, vēstīts Gitas Vīksnes rakstā "Leģendārais "Ugunsgrēks" atgriežas!" žurnālā "Privātā Dzīve".

Vaicāta, kā aktrisei izdevies tikt pie tik slaida auguma, R. Devīte žurnālistei G, Vīksnei atdzinās, ka cenšas neēst saldumus. Kādu laiku vispār neesot ēdusi nevienu bulciņu, nevienu konfektīti.

Esmu no tiem, kuriem pietiek paskatīties uz kūciņu, un svars jau nāk klāt. Tādēļ labāk eju tām ar līkumu,

stāsta Devīte.

Tā viņa tikusi vaļā no 10 kilogramiem.

Portāls NRA jau rakstīja, ka režisore Inta Gorodecka, producents Uldis Cipsts un visa radošā komanda jau no aprīļa filmē “Atgriešanās” sērijas Bīriņu pilī. Pie skatītājiem atgriezīsies Zentiņa (Regīna Devīte), Mildiņa (Ilze Vazdika), Leons (Ģirts Ķesteris), Silvija (Ilze Pukinska), Vadims (Jakovs Rafalsons), Helēna (Zane Daudziņa) un citi iemīļotie seriāla varoņi nākamās paaudzes televīzijā Go3 jau 10. oktobrī, vēsta TV3.

Seriālā pie jau ierastajiem varoņiem ir piepulcējušies arī jaunie. Kristiānas lomā redzēsim Rūtu Dišleri, Sofijas - Aneti Berķi, Augusta - Kārli Tolu un Emīla lomā būs Oskars Vīksne-Florencs.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Komentē 1

 
Anonīms
 

Čeku lotereja

15.augusts 2022, 11:58 Atbildēt
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 10:53

Jaunākās diskusijas