Video: Rīgā notikusi iespaidīga pakaļdzīšanās; sekas smagas

tautaruna.lv 23.augusts 2022, 13:15
 
Vladislavs Proškins/F64
Pārgalvīgs “BMW” vadītājs, bēgot no atbildības uz Salu tilta, Rīgā, spēja vairāk nekā trīskārši pārsniegt atļauto braukšanas ātrumu, bet pēc mirkļa Kārļa Ulmaņa gatvē izraisīt iespaidīgu avāriju, “ielidojot” šķērslī, vēsta “Degpunktā”.
Bēgšana no policijas bēdīgi noslēdzās pārkāpējam ar zilo “BMW”. Šoferis pakaļdzīšanās laikā nesavaldīja savu auto un, uzbraucot ietvei, kā uz tramplīna uzlidoja gaisā un taranēja masīvo vides reklāmas stendu. Staba metāla konstrukcijas automašīnu saplacināja. Visvairāk bojāta jumta konstrukcija.

“Puišeļi bēga no policijas. Kaut kādi piedzērušies tīņi. Lūk, pēdas. Tur mētājas mašīna, mašīnai vienkārši [cenzēts]. Mašīna pilna ar cilvēkiem. Paldies Dievam, visi dzīvi. Viņš šajā reklāmas stendā “iegāja” ar jumtu. Viņš stendu iznīcināja. Te augstums kāds, es ar roku knapi varu aizsniegt. Viņš “iegāja” ar jumtu, nonesa stiprinājumus. “BMW” tur," pauda aculiecinieks.

Par laimi, pārgalvīgais izbrauciens ir bez letālām sekām. Šoferis pilnīgi reāli varēja iet bojā, līdzi paķerot savus trīs draugus - līdzbraucējus.

Pa lauku izmētātās spēkrata lauskas, un neskaitāmie medicīnas piederumi norāda, ka palīdzības sniegšana cietušajiem prasīja lielu mediķu piepūli.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:07

Jaunākās diskusijas