Atklāts Keitas Midltones triks, kā fotogrāfijās vienmēr izskatīties satriecoši

tautaruna.lv 7.augusts 2022, 16:30
 
dpa/picture-alliance/Scanpix/Leta
Kembridžas hercogiene Keita Midltone vienmēr fotogrāfijas izskatās satriecoši. Izrādās, ka viņa piekopj pavisam vienkāršu triku, kas vienmēr nostrādā, ziņo "The Sun".

Slavenību stila eksperte Miranda Holdere sociālajos medijos atklāj, kāds ir Keitas Midltones noslēpums, lai fotogrāfijās vienmēr izskatītos labi.

Hercogiene piekopj pavisam vienkāršu triku, kas ikvienam ir pa spēkam.

''Vai esat kādreiz domājuši, kāpēc Keita Midltone savās fotogrāfijās izskatās tik satriecoši?" Miranda jautāja saviem sociālā medija "TikTok" sekotājiem. Viņa atzina, ka Keita Midltone ir izgājusi mediju treniņus un apguvusi pavisam vienkāršu "noslēpumu", lai vienmēr nokļūstot fotogrāfu ielenkumā izskatītos perfekti.

"Viņa vienkārši ir iemācījusies vienmēr turēt zodu paralēli zemei. Viņa nevērš to uz leju, viņa nevērš to uz augšu — un tas katru reizi nodrošina labas fotogrāfijas," atzina eksperte.

Miranda norāda, ka, lai fotogrāfijās vienmēr izskatītos labi, ļoti svarīgs ir žokļa novietojums, tam vienmēr ir jābūt paralēli grīdai! "Ja žokli vērš pārāk zemu, tas nav abi, ja par augstu - tas nepavisam nav labi," sacīja Miranda.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas