"Pumpas nomālējusi dura"; Lato Lapsa skarbi izsakās par populāru influenceri

tautaruna.lv 7.aprīlis 2022, 0:30
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Žurnālists Lato Lapsa neskopojies ar kritiskiem vārdiem, komentētējot skandālu, kas izcēlās sociālajos tīklos pēc talantu šova “Ko tu proti, Latvija?” vadītājas, influenceres Betas Beidz (Beāte Bērziņa) izteikumiem LTV.

Raidījuma laikā pie viņas viesojās meitene, kas sacīja, ka māk salikt Rubiku kubiku un to mācījusies, skatoties video. Sekoja influenceres izteikumi: "Man likās, ka to mācās no biezām, vecām, smirdīgām grāmatām!".

Šie izteikumi sacēla vētru soctīklos. Malā nepalika arī Lato Lapsa, veltot gan aapvainojošus vārdus gan meitenei, gan kritizējot LTV.

"Mazgadīgas, pumpas nomālējušas duras, kam izmisīgi vajag pašapliecināties vismuļķīgākajā veidā, - tas ir pilnīgi normāli. Tas, ka par nodokļu naudu uzturētā "sabiedriskā" televīzija, spriežot pēc tās skaidrojumiem, ir sapuvusi no augšas līdz apakšai, - tas gan nav īsti normāli."

LTV skaidroja, ka vadītājas Betas Beidz komentārs par grāmatām raidījuma “Ko tu proti, Latvija?” 26. marta epizodē bija domāts kā ironisks joks.

Kā vēstījām, par šo skandālu vienu no trāpīgākajiem komentāriem pauda "Zvaigzne ABC" vadītāja Vija Kilbloka.

"Šo rakstot, man tiešām dreb pirksti, kaist vaigi un sirds aulekšo. LTV1, sabiedriskā medija (!), raidījumā “Ko tu proti, Latvija?” vadošā persona (es apzināti nesaucu šo ietekmeli vārdā, jo tad man kā apzīmētājs būtu jālieto kāds no šobrīd sabiedriskajā telpā pašsaprotamajiem necenzētajiem emociju vārdiem) jautā raidījuma dalībniecei, kā viņa ir iemācījusies salikt Rubika kubu. Meitene stāsta, ka to mācījusies no video. Un tad gudrajai meitenei, un VISIEM LTV1 skatītājiem, jānoklausās šāds visdrūmākā Sūnuciema cienīgs komentārs: MAN LIKĀS, KA TO MĀCĀS NO BIEZĀM, VECĀM, SMIRDĪGĀM GRĀMATĀM!

Gribētu, lai šo jauno ievirzi lasītprasmes apkarošanā novērtē."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 18:33

Jaunākās diskusijas