Vai Policistu arodbiedrības viceprezidents ir Putina režīma piekritējs?

tautaruna.lv 7.aprīlis 2022, 19:30
 
Ekrānšāviņš
Latvijas Apvienotās Policistu arodbiedrības viceprezidents Aleksejs Rosļikovs sociālajā vietnē "TikTok" dalījies ar viedokli, kas liek apšaubīt viņa lojalitāti Latvijas valstij.

Kritikas pilnus komentārus sociālajos tīklos guvis "Tik Tok" video, kurā savu viedokli paudis Latvijas Apvienotās Policistu arodbiedrības viceprezidents Aleksejs Rosļikovs, kurš iepriekš strādājis arī Rīgas Domē, bijis Pilsētas attīstības komitejas vadītājs.

"Latvijas skolās sākuši izdalīt anketas, kurās mūsu bērni tiek pārbaudīti uz lojalitāti režīmam. Ko mūsu bērns domā par režīma uzņemto kursu, par to, kas notiek gan Latvijā, gan kaimiņos. Tas nav zemākais punkts, ta ir elle, kuru nepieciešams apturēt," video saka Rosļikovs.

Mikroblogošanas vietnē "Twitter" Valsts policija, no sava oficiālā profila, pauda, ka attiecīgo personu ir piefiksējusi, kā arī: "Arodbiedrība nav daļa no Valsts policijas struktūrvienības un ir neatkarīga organizācija. Šī persona nestrādā policijā, ar viņu netiek īstenota pat sadarbība. VP absolūti norobežojas no izteikumiem, tie neatspoguļo VP nostāju. p.s. policija ir piefiksējusi personas izteikumus."

@alekseiroslikovs #Latvija начала проверять детей на лояльность!!!!!!!!!!! #Roslikovs ♬ original sound - AlekseiR

Publiskā informācija vēsta, ka jau 2019.gadā Rosļikova darba kabinetā veikta kratīšana Valsts drošības dienesta (VDD) sāktā kriminālprocesā par nacionālā, rasu un etniskā naida izraisīšanu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas