Noskaidrots, kas sabojājis kafejnīcas "Ļeņingrad" durvis

tautaruna.lv 7.aprīlis 2022, 18:30
 
Ekrānuzņēmums
Otrdien, 5.aprīli, sociālajos tīklos parādījas ziņa, ka populāraijai kafejnīcai "Ļeņingrad" izdauzīts durvju stikls.

Otrdien, 5.aprīlī, sociālajos tīklos parādījas ziņa, ka populāraijai kafejnīcai "Ļeņingrad" izdauzīts durvju stikls. Sociālo tīklu lietotāji notikušo saistījuši ar naida vadītu uzbrukumu kafejnīcai pēc tam, kad pie tās ieejas parādījies plakāts "Zelenskijgrad". Kafejnīcas vadītajs Heberts Blumbergs gan uzsver, ka tas nav bijis saistīts ar "naida runu".

"Kā mums šodien gāja. Naktī prātu izkūkojis,svaigi atbrīvots no apcietinājuma personāžs izdomāja aplaupīt kafejnīcu. Izsita stiklu, ielīda iekšā, sadzērās un veiksmīgi sagaidīja apsardzi un policiju. Mums viss ir labi, persona aizturēta, durvis drīz savedīsim kārtībā. Esam vaļā," vēsta kafejnīcas ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Valsts policijā apstiprināja, ka 5. aprīļa naktī ap pulksten 2 Krišjāņa Valdemāra ielā Rīgā kādā kafejnīcā, izsitot durvju stiklu, notikusi zādzība. Valsts policijas Rīgas reģiona pārvaldes Rīgas Centra iecirknī par šo gadījumu ir uzsākts kriminālprocess pēc Krimināllikuma 175. panta trešās daļas par zādzību, ja tā izdarīta, iekļūstot. Likumsargi informēja, ka šobrīd notiek izmeklēšana. Tiek skaidrots, kas tieši nozagts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:54

Jaunākās diskusijas