"Viņš bija blakus visu manu prezidentūras laiku"; Vaira Vīķe-Freiberga atvadās no pāragri mūžībā aizgājušā Drošības dienesta virsnieka Jušvajeva

tautaruna.lv 27.marts 2022, 20:38
 
Mārtiņš Zilgalvis / F64
Īpašu uzmanību guvuši eksprezidentes Vairas Vīķes-Freibergas atvadu vārdi Valsts prezidenta Drošības dienesta virsniekam Batiram Jušvajevam.

Eksprezidentes Vairas Vīķes- Freibergas atvadu vārdi Valsts prezidenta Drošības dienesta virsniekam Batiram Jušvajevam, kurš pāragri devies mūžībā, aizkustinājuši daudzus "Facebook" lietotājus.

Vīķe-Freiberga atklāj, ka bija iztēlojusies, ka Batirs būtu starp tiem, kurš stavētu goda sardzē, Doma baznīcā, kad būtu pienācis viņas laiks.

"Batirs ir bijis man blakus neskaitāmos pasākumos un braucienos manas prezidentūras astoņu gadu laikā un ik pa brīdim arī visos tajos gados, kopš mana amata laika beigām. Ar viņu bija viegli un patīkami strādāt kopā, jo viņš bija pilnībā uzticams, nevainojami atbildīgs, atjautīgs, ar iniciatīvu un ļoti smalkjūtīgs. Viņš būtu varējis daudz ko interesantu pastāstīt maniem memuāriem, bet tagad šī iespēja vairs nebūs," socialās vietnes "Facebook" ierakstā min eksprezidente.

Viņa arī uzsver, ka neskatoties uz neparasto vārdu Batiru māte latviete bija izaudzinājusi par latvieti un īstenu Latvijas patriotu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas