VIDEO: “Izraušu to preteklību!”; Ukrainas atbalstīšana Daugavpilī saņem nosodījumu

Portāls nra.lv 27.marts 2022, 12:05
 
Ekrānuzņēmums
Simboliska solidarizēšanās ar Ukrainu Daugavpilī tiek nosodīta ar nievām un pazemošanu, “Bez Tabu” žurnālists, solidarizējoties ar Ukrainu un nosodot Krievijas armijas zvērības, devās Daugavpils ielās, kur daudzi Ukrainas karogu rokās, ziņo portāls "TV3".

Daugavpils ielās ar Ukrainas karogu rokās devās “Bez Tabu” žurnālists. Daudziem karogs bija kā bullim sarkana drāna: šāda solidaritāte izpelnījās neapmierinātus skatienus, lamas un nosodījumu. Kāda sieviete, sakot “izraušu šo preteklību”, draudus, cenšoties izraut karogu no rokām, vēlējās īstenot. Vēl kāds pret Ukrainas atbalstītāju vērsās ar neizpratni, kāpēc neatbalsta Krieviju, raksta portāls "TV3".

"Kas tas tāds? Kāpēc Krieviju neatbalstāt? Kāpēc Ameriku ielaidāt pie robežas veikt mācības? Cik reižu Putins jums teica, ka jāatbrīvo no Amerikas," saka kāda garāmgajēja.

Daži iedzīvotāji gan izteica pateicību par iziešanu ielās ar Ukrainas karogu, saucot to par drosmīgu uzdrīkstēšanos. Tāpat viņi pauda, ka par karu Ukrainā pārdzīvo klusībā, jo publiska viedokļa paušana var rezultēties citu daugavpiliešu nosodījumā.

"Paldies par drosmi! Tāpēc es braukšu uz Rīgu dzīvot. Es nevaru te dzīvot! Es nevaru to attieksmi, tādu vecmodīgu. Visi mīl Krieviju, bet dzīvo un labumus grib saņemt no Latvijas. Ziniet, tas principā “besī”, " cita daugavpiliete atklāj.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas