Ieva Brante vēršas ar aicinājumu pie māksliniekiem, kas ir uzstājušies Krievijā

tautaruna.lv 4.marts 2022, 15:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Juriste, Rīgas domes deputāte Ieva Brante sociālajā vietnē Instagram paudusi savu atbalstu Ukrainai un aicinājusi īpaši māksliniekus, kas uzstājušies Krievijā, vērsties pie saviem sekotājie krieviem.

I. Brante dalījusies ar video, kurā uzvelk kreklu ar nu jau leģendāro ukraiņu karavīru citātu Krievijas kuģim un aicina savus sekotājus būt aktīviem, atbalstīt ukraiņus gan finansiāli, gan humāni, gan morāli.

"Es aicinu mūziķus un citus māksliniekus uzrunāt savus sekotājus, lai sadzird un saredz to postu, ko Putins pašlaik nodara Ukrainas tautai. Īpaši lūdzu to darīt tiem māksliniekiem, kas kādreiz ir koncertējuši Krievijā - lūdzu vērsties pie saviem sekotājiem krieviem, lai neklusē. Lai nebaidas - cietumi un īslaicīgās uzturēšanās kameras nav bezizmēra. Krieviem ir jāmostas!" - aicinājumā pauž I. Brante.
View this post on Instagram

A post shared by Ieva Brante (@ibrante)

Komentāros gan kāda sekotāja pauž sašutumu, vai ar "necenzētiem vārdiem jālamājas sabiedrībā atpazīstamiem cilvēkiem". I. Brante, atbildot uz komentāru, norāda, ka "tie ir pēdējie varoņu vārdi mirstot par savu zemi, par savu tautu un savu ģimeni".

Kā zināms, sociālos medijus aplidojis starp krieviem un Čūsku salas aizstāvjiem notikušās radiosarunas ieraksts, kurā dzirdams sekojošs dialogs:

- Šeit Krievijas kuģis. Nolieciet ieročus!

- Krievijas kuģi, ej na h*j!

Ukrainai piederošās Čūsku salas aizstāvji, kas neatsaucās Krievijas karakuģa aicinājumam padoties, ir dzīvi un atrodas gūstā, pirmdien paziņoja Ukrainas Jūras spēki.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas