FOTO: Arnolda Švarcenegera ģimenē pieaugums

tautaruna.lv 4.marts 2022, 2:30
 
AFP/Scanpix/Leta
Aktieris un bijušais Kalifornijas gurbenators Arnolds Švarcenegers sociālajā vietnē Instagram saviem sekotājiem parādījis jaunāko ģimenes locekli.

Arnolds Švarcenegers publiskojis attēlu, kurā redzams ar jaunāko ģimenes locekli - suņu meiteni Šniceli.

"Es viņu saņēmu Ziemassvētkos! Viņas vārds ir Šnicele, kas dots par godu manam mīļākajam austriešu ēdienam un manis paša segvārdam. Es nevaru sagaidīt, kad viņa kļūs vecāka un varēšu dalīties ar viņas fotogrāfijām un video, " raksta aktieris.

Viņš arī atklāj, kā jauno suņu meiteni uzņēmuši pārējie mājas mīluļi - kamēr Holandietis viņu esot pieņēmis un abi ir draugi, Čerija rādot suņu meitenei zobus, bet Lulū mēģinājusi viņu samīdīt.

"Tāpēc mēs strādājam pie visu attiecību dinamikas. Vismaz Viskijai nekas nerūp, kamēr viņa tiek barota. Viņa ir tik mīļa gaļas bumbiņa," raksta aktieris.

Arnolds Švarcenegers, kurš dzimis Austrijā, ir aktieris, modelis, kultūrists, biznesmenis, filantrops, aktīvists un politiķis.

Švarcenegers īpaši izpelnījies atzinību par galveno lomu, Terminatoru, filmās "Terminators" (1984), "Terminators 2: Pastarā diena" (1991) un "Terminators 3: Mašīnu sacelšanās" (2003).

Iesaistījies politikā, kā ASV Republikāniskās partijas pārstāvis kļuvis par 38. Kalifornijas gubernatoru. Amatā pavadījis divus termiņus — no 2003. līdz 2011. gadam.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas