Pasaulslavenais aktieris Džons Malkovičs savulaik izglābis cilvēka dzīvību

tautaruna.lv 24.janvāris 2022, 18:30
 
Scanpicx
Pasaulslavenais aktieris Džons Malkovičs, kurš spēlēs Dailes teātra topošajā izrādē, pirms gandrīz desmit gadiem izglābis cilvēka dzīvību.

Dailes teātra topošajā izrādē "Kokvilnas lauku vientulība" spēlēs arī pasaulslavenais aktieris Džons Malkovičs.

Kā raksta portāls thewrap.com, Malkovičs pirms gandrīz desmit gadiem no nāves izglābis kādu cilvēku.
Aktieris Džons Malkovičs Toronto uz ielas palīdzējis glābt dzīvību vīrietim, kurš smagi asiņojis, esot vēstījuši Kanādas mediji. Kāds Ohaio tūrists vārdā Džims Volpols (77) paklupa uz ietves pēc tam, kad bija izgājis no restorāna Toronto centrā, Kingstrītas austrumos. Volpols pārgriezis rīkli uz sastatnēm un sāka stipri asiņot.

Kā ziņots, Oskaram nominētais aktieris stāvējis ārā un smēķējis, dzirdot Volpola sievas saucienus, steidzies palīgā ievainotajam vīrietim un ar šalli izdarījis spiedienu uz asiņošanu, līdz ieradās mediķi.

"Veids, ka vīrietis asiņoja, man likās, ka tā ir miega artērija vai jūga vēna," sacīja Volpola sieva Merilina, kura ir pensionēta medmāsa.

Volpols telekanālam CBC News sacīja: "Es jautāju:" Kā tevi sauc? Viņš teica: "Džons" .Un es nepajautāju uzvārdu, jo nedomāju, ka es to tomēr atcerēšos. Viņš piebilda, ka Malkovičs "visu darīja tāpat kā ārsts". Volpols tika nogādāts vietējā slimnīcā, kur viņam tika uzšūtas šuves un pēctam atbrīvots.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:16

Jaunākās diskusijas