"Tas bija skumjākais laiks manā dzīvē"; popzvaigzne piedzīvojusi traģisku zaudējumu

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 13:20
 
AP/Scanpix
Britu dziedātāja, dziesmu autore Jessie J pirms neilga laika piedzīvojusi ļoti skumju, traģisku notikumu, vēsta "The Sun".

"Spontānais aborts bija skumjākais un vietuļākais laiks manā dzīvē," atklāja dziedātāja Jessie J šovā "Lafayette".

Pērn novembrī zvaigzne piedzīvoja spotnāno abortu.

"Tātad es biju stavoklī, bet tagad vairs neesmu," tā par savu zaudējumu publiski paziņoja dziedātāja.

Jessie J šovā atklāja, kāpēc vēlas dalīties ar savām sāpēm un stāstīt par piedzīvot zaudējumu.

"Tajā dienā, kad tas notika, uz ielas pie manis pienāca vīrietis. Es biju viena un raudāju. Viņš teica: "Es jūs nepazīstu un nezinu, kas ar jums notiek šobrīd, bet es zinu, ka jums vajadzētu dalīties tajā ar citiem cilvēkiem. Tāpēc es daru to, ko šobrīd daru. Tāpēc es ļoti vēlos pateikt ikvienam, kurš tam ir gājis cauri, ka man ir ļoti žēl. To nevar citādāk skaidrot, kā tikai skumjāko, vientuļāko laiku."

Dziedātāja atzina, ka vēlas izmantot savas pārciestās sāpes, lai sniegtu palīdzību citiem. "Neviens par to nerunā pietiekamki daudz. [..] Es esmu pateicīga, ka mani uzaudzināja divi brīnišķīgi cilvēki, kuri man iemācīja atrast svētību sāpēs. Es esmu pateicīga par šādu dzīves skatījumu."

Ir pagājuši pāris mēneši kopš skumjā notikuma. Dziedātāja atzina, ka šobrīd jūtas laimīgāka nekā jebkad iepriekš. Viņa cenšas koncentrēties uz pozitīvajām lietām, neskatoties uz to, ka traģiskais notikums notika vien pirms neilga laika.

"Iespējams, šobrīd esmu vislaimīgākajā posmā, kurā jebkad esmu bijusi, ticiet vai nē. Mans skatījums uz dzīvi ir pilnībā mainījies," atzina zvaigzne.

Jess J šobrīd cenšas atgūt savu veselību pēc pārciestā. Viņas šobrīd strādā pie sava sestā studijas albuma.


Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:24

Jaunākās diskusijas