Pēc plastiskās operācijas vīrietim nākas sadzīvot ar dīvainu komplikāciju

tautaruna.lv 23.janvāris 2022, 14:00
 
SWNS/Scanpix
79 gadus vecais Pīts Brodhērsts 2019. gadā veica sejas plastisko operāciju. Viņš vēlējās veikt sejas korekciju, lai samazinātu savus pietūkušos vaigus. Tomēr viss neizvērtās, kā cerēts, ziņo "The Sun".

Pīts ar plastiskās operācijas palīdzību vēlējās atbrīvoties no gadiem ilgās problēmas - pietūkšajiem vaigiem.

Viņa problēmas ar vaigiem sākās 1959. gadā, kad pēc zobārsta apmeklējuma, vaigi pietūka un tādi arī palika visus atlikušos gadus.

2018. gadā viņš saņēmās operācijai, tā notika gadu vēlāk, 2019. gadā. Viņam veica rinoplastiku, kakla ādas pacelšanu un acu plakstiņu operāciju. Ārsts apsolīja, ka pēc operācijas, viņa vaigi vairs nebūs pietūkuši.

Lai arī operācija noritēja veiksmīgi, Pīts pēcāk saskārās ar nopietnām komplikācijām. "Es izskatījos tā, it kā būtu piekauts. Tas bija šausmīgi. Es nevarēju aizvērt acis. [..] Nākamajā dienā pēc operācijas es vēlējos, lai to nekad nebūtu darījis."

Pīts atzīst, ka pēc operācijas vairs nespēja aizvērt acis. Ar šo problēmu viņam nākas saskarties jau trīs gadus.

Pīts apgalvo, ka, lai varētu naktīs gulēt ar acīm ciet, viņš ar līmlenti aizlīmē plakstiņus. Tā, kā vīrietis nespēj aizvērt acis, viņš nespēj mirkšķināt. Lai acis "neizžūtu", viņš spiests ikdienā lietot acu pilienus.

Pēc neveiksmīgās operācijas Pīts atgriezās slimnīcā. Viņš izstāstīja ārstiem par savu problēmu. Viņam tika veikta ādas transplantācija, lai viņš varētu aizvērt plakstiņus. Tomēr, kā apgalvo vīrietis, tad joprojām, pēc trim gadiem, viņš nevar aizvērt kreiso aci.

Neveiksmīgā plastiskā operācija ir ietekmējusi arī vīrieša redzi, tā būtiski pasliktinājusies.

Pīts aicina visus pārdomāt kārtīgi savu rīcību, ja vēlaties veikt uzlabojumus savā izskatā.

"Es tikai vēlos mieru. Es gribu pateikt citiem, lai viņi ir uzmanīgi, jo šāda operācija var sabojāt visu dzīvi."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:12

Jaunākās diskusijas