Uģa Kuģa četri randiņu likumi

tautaruna.lv 20.decembris 2021, 19:14
 
Kaspars Krafts / F64
Uģis Kuģis 360TV realitātes šovā “Ģimene burkā” atklāj četrus randiņa likumus vīriešiem.

Vēdiskais filozofs un krišnaīts Uģis Kuģis 360TV realitātes šovā “Ģimene burkā” sniedz padomu vīriešiem - četrus randiņa likumus.

Pirmais randiņa likums ir bez nekādiem pārsteigumiem, kuri varētu šokēt sievieti, tam seko apģērbu saskaņošana. Trešais - pievērst uzmanību detaļām, ceturtais ir klausīties un vēlreiz klausīties, kā arī Uģis Kuģis aicina neaizmirst par komplimentiem.

Uģis Kuģis ir vēdiskais filozofs, attiecību konsultants, lektors, kā arī slavenākais krišnaīts Latvijā. Uzrakstījis grāmatu un ar izdevniecības „Jumava” palīdzību to izdevis. „Pāris. Vīrietis un sieviete vēdiskajā pasaules skatījumā”. Uģis Kuģis Latvijā ir pretrunīgi vērtēta personība, par to ir pārliecinājies ne viens vien skatītājs, kurš seko līdzi Uģa piedzīvojumiem dažādos pašmāju realitātes šovos. Spilgtākais ir 360TV šovs „Četri uz koferiem”, kā arī "STV Pirmā!" realitātes šovs „Mīla burbulī”, kurā Uģis Kuģis atklāj savas privātās dzīves aizkulises - gan to, ka dzīvo ar sievu atsevišķās istabās, gan faktu, ka mīļoto nekad nav redzējis kailu. Precējies ar Lindu Kuģi un laulībā aug pirmdzimtais dēls - Krišna Tamals .

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas