Vanga atklāj, kurām horoskopa zīmēm ir spēcīgi sargenģeļi

tautaruna.lv 20.decembris 2021, 14:30
 
F64
Gaišreģe Vanga savulaik nosaukusi trīs zodiaka zīmes, kurām ir spēcīgi sargeņģeļi. Viņi vienmēr ir blakus un sniedz palīdzību. Pateicoties pastāvīgai eņģeļa klātbūtnei, šiem cilvēkiem dzīvē veicas, raksta "rsute.ru".

Auns

Vanga aprakstīja cilvēkus, kuri pēc īpašībām ir līdzīgi Aunam, kā spēcīgas personības. Līderība palīdz viņiem izcelties. Tajā pašā laikā viņi ir praktiski un azartiski, vienmēr riskē, jūtot, ka vienmēr blakus ir viņu eņģelis, kurš var pasargāt no jebkādām grūtībām. Ir situācijas, kad Auns, nemanot, viegli pārvar pārbaudījumus un grūtības.

Dvīnis

Šīm personām izdodas viegli izturēt visus nopietnos pārbaudījumus, ko sūta liktenis. Daudzas nelaimes iet viņām garām. Visas lietas, ko Dvīņi uzņemas, vienmēr beidzas ar panākumiem un nes lielu peļņu. Vanga Dvīņiem ieteica noticēt saviem spēkiem, jo ​​ne velti stiprs sargeņģelis vienmēr ir kopā ar viņiem. Bieži vien šiem cilvēkiem veicas mīlestībā un karjerā.

Lauva

Arī Lauvas ietilpst to zodiāka zīmju sarakstā, kurām ir uzticams sargeņģelis. Pateicoties savai harizmai un spēcīgajam sargenģelim, Lauvas vienmēr ir uzmanības centrā. Viņas ir uzmanīgas pret apkārtējiem cilvēkiem. Viņām viegli izdodas izvairīties no jebkādiem šķēršļiem un nepatīkamām situācijām. Sargeņģeļa attapība un ietekme palīdz Lauvai tikt galā ar jebkuru uzdevumu un atrast izeju pat no visgrūtākās situācijas, kad, šķiet, nav glābiņa.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas