Fani pieķer Holivudas aktrisi melos

tautaruna.lv 13.novembris 2021, 18:12
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Holivudas aktrises Dženiferas Anistones fani pieķēruši viņu melos.

Aktrises kvēlākie fani pamanījuši, ka viņu iemīļotā persona "izgāzusies" sociālajā medijā "Instagram".

Līdzīgi kā citas slavenības, Dženifera Anistone "Instagram" mēdz reklamēt dažādus produktus.

Tieši viena šāda reklāma radījusi ažiotāžu fanu vidū.

Aktrise "Instagram" bija ievietojusi reklāmas video, kurā, kā sākotnēji var šķist, viņa gatavo kafiju, kurai pievieno klāt kolagēna pulveri.

Dzēriena gatavošanas procesā ir redzams, ka Anistonei ir sarkanas krāsas manikīrs. Savukārt video izskaņā, kurā Anistone dzer pagavoto dzērienu, redzami gaišas krāsas nagi.

Tieši šī smalkā nianse radīja apjukumu fanu vidū. Vairāki līdzjutēji brīnījās, ka zvaigzne pati negatavo sev kafijas kolagēna dzērienu, bet to liek darīt citam cilvēkam.

"Tas ir tik smieklīgi, tu esi tik slavens, ka pats sev nemaz netaisi kafiju," rakstīja komentētāja.

"...A klases filmu zvaigzne, kas Instagram reklamē kolagēna pulverus, pat neizmanto savas rokas, lai pagatavotu kafiju," sašutumu pauda aktrises atbalstītājs.

Uzticīgākie fani atzina, ka Dženifera, visticamākais, kafijas gatavošanas video ir filmējusi pāris dienas iepriekš, tad zvaigznei tik tiešām ir bijuši sarkani nagi.

Dženifere Džoanna Anistone ir amerikāņu aktrise. Viņa kļuva slavena 1990. gados ar Reičelas Grīnas lomu seriālā "Draugi", par ko saņēmusi arī "Emmy", "Zelta globusa" balvas. Lielākos komerciālos panākumus aktrise guvusi ar lomām filmās "Visvarenais Brūss" (2003), "Šķiršanās amerikāņu stilā" (2006), "Mārlijs un es" (2008), "Izliecies par manu sievu" (2011) un "Neciešamie bosi" (2011).

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:27

Jaunākās diskusijas