Priecīga ziņa "Harija Potera" faniem; kas gaidāms?

tautaruna.lv 13.novembris 2021, 19:16
 
unsplash.com
Pavisam nesen ekrānos parādījās seriāla "Draugi" atkalapvienošanās filma. Pēc filmas panākumiem, populārās filmu sērijas "Harijs Poters" aktieri saņēmuši piedāvājumu filmēties līdzīga veida projektā.

Kā vēsta "Daily Mail", tad filmas galvenie aktieri, Daniels Redklifs, Rūperts Grints un Emma Vatsone, saņēmuši piedāvājumu piedalīties īpašā filmas projektā.

Tiek lēsts, ka slavenajai trijotnei ir piedāvāta iespaidīga summa, lai viņi piedalītos atkalapvienošanās filmā.

Kāds vārdā nenosaukt avots medijiem paziņojis, ka daudzi no "Harija Potera" filmas zvaigznēm vairs sevi nesaista ar filmu, taču viņiem visiem ir palikušas patīkamas atmiņas par filmēšanas procesu, kas padarīja viņus par slavenībām.

"Viņiem visiem ir daudz patīkamu atmiņu no kopīgā filmēšanas laika. Visi cer, ka tas atkal notiks."

Šobrīd netiek atklāts, kad varētu sākties filmēšana. Kā medijam "The Sun" atzina franšīzes īpašnieki, tad šobrīd noris pārrunas ar galveno lomu atveidotājiem.

Pirmo reizi grāmatas "Harijs Poters" ekranizācija notika 2001. gadā. Savukārt 2011. gadā pie skatītājiem nonāca pēdējās grāmatas daļas "Harijs Poters un nāves dāvesti otrā daļa" filma.

"Harijs Poters" ir britu rakstnieces Džoannas Ketlīnas Roulingas septiņu romānu sērija. Grāmatās stāstīts par jauno burvi Hariju Poteru un viņa draugiem Ronu Vīzliju un Hermioni Grendžeri, kas mācās Cūkkārpas Raganības un burvestību arodskolā. Pamatsižets veltīts Harija Potera cīņai ar tumšo burvi Lordu Voldemortu, kura mērķos ir iegūt nemirstību un burvju pasaules ieņemšana.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 16:23

Jaunākās diskusijas