"Mēģināja atlaist sešas reizes"; Kaspars Zāle atklāj patiesību par konfliktu ar Dailes teātri

tautaruna.lv 13.novembris 2021, 9:46
 
Vladislavs Proškins/F64
2020. gadā Dailes teātra vadība lēma pēkšņi pārtraukt darba attiecības ar aktieri Kasparu Zāli, kas izvērtās tiesvedībā.
“Vispār mani mēģināja atlaist sešas reizes,” savu konfliktu ar Dailes teātri STV pirmā! kanāla sarunu šovā "Kad viņas satiekas" komentē aktieris K. Zāle, piebilstot, ka teātrī nostrādājis sešas sezonas.

Aktieris stāsta, ka pēc atlaišanas, kad sākušies juridiskie procesi, teātra vadība ar viņu neesot komunicējusi. Kad pēc juristu iejaukšanās aktieris atjaunots darbā, viņam bijis cits "statuss".

"Es jau vasarā biju izgājis cauri tam pirmajam sāpīgajam momentam. Tas pirmais vilnis bija pārgājis," atklāts ir aktieris. Viņš piebilst, ka ar laiku tas viss pārvērties tādā kā "interesantā spēlē", no kuras viņš ieguvis atziņas arī darbam.

Pēc atlaišanas aktieris vairāk pievērsies darbam kino un seriālos.

Jau vēstīts, ka teātris pagājušajā gadā pārtrauca darba attiecības ar Zāli, Rubuli, Mārtiņu Poču, Aiju Dzērvi un Ivaru Auziņu. Zāle sākotnēji panāca atjaunošanu darbā, taču vēlāk atkal bija spiests teātri pamest.

Dailes teātra vadītājs Juris Žagars pērn preses konferencē informāja, ka teātrī tiek veikta reorganizācija personālsastāvā. Viņš uzsvēra, ka izmaiņas nav būtiskas, bet pietiekami svarīgas, lai Dailes teātris strādātu ekonomiskāk un efektīvāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 2:15

Jaunākās diskusijas