Anglijas karaliene meklē darbinieku; alga iespaidīga

tautaruna.lv 13.novembris 2021, 18:00
 
Pixabay.com
Bekingemas pils jau trīs mēnešus nevar atrast kādu, kas gribētu strādāt par drošības ekspertu un kurš atbilstu augstajām karaļnama prasībām. Par šo darbu tiek solīts algā maksāt 30 000 britu mārciņas gadā, vēsta “Mirror”.

Pirms trim mēnešiem pretendentiem par šo darbu solīja maksāt 25 000 britu mārciņu mēnesī. Tagad atalgojums palielināts līdz 30 000 mārciņām.

Sludinājumā teikts, ka Britu karaļnamam vajadzīgs “spējīgs un organizēts” cilvēks, kam būs jāstrādā no pirmdienas līdz piektdienai, 37,5 stundas nedēļā. Drošības eksperta uzdevums būs pārbaudīt Bekingemas pilī un citās karaliskās rezidencēs strādājošos un viņu drošības pielaides.

Darba sludinājumā rakstīts: "Pievienojoties personāla drošības komandai, jūs sniegsiet rekomendācijas personāla drošības jautājumos, apstrādāsiet nacionālās drošības pielaides un būsiet atbildīgs par nepārtrauktu pielaides pārvaldību visiem, kas dzīvo un strādā karaliskajās rezidencēs”.

Pirms diviem gadiem karaļnams meklēja pavāru un dārznieku. Pavāram solīja gadā maksāt 22 076 britu mārciņas. Kā bonuss tika piedāvāta dzīvošana uz vietas pilī.

Savukārt dārzniekam algā solījās maksāt aptuveni 18 100 mārciņas gadā, turklāt 15% no algas novirzot pensijas fondā. Par karaļnama dārznieku drīkstēja kļūt tikai kandidāts ar augstāko izglītību lauksaimniecībā un vairāku gadu pieredzi dārzkopībā. Kā bonuss - bezmaksas maltītes un iespēju dzīvot pašā Bekingemas pilī.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:31

Jaunākās diskusijas