Lapčenoks par laulību ar Bumbieri: Kļuva arvien neizturamāk

tautaruna.lv 27.augusts 2021, 11:00
 
Ģirts Ozoliņš/F64
Kā zināms, leģendāro mūziķu Viktora Lapčenoka un Noras Bumbieres duets bija ne tikai uz skatuves, bet arī dzīvē. Aivas Kanepones materiālā "Nevienu svešu dziesmu nedziedu" izdevumā "Ieva" Lapčenoks stāsta, ka pirmos piecus laulības gadus dzīvoja normāli, bet pēc tam pamazām kļuva arvien neizturamāk.

Kā saka Viktors, bija divas dzīves, viena uz skatuves, otra - ikdiena. Drīz vien atklājās, ka Nora ir šausmīgi greizsirdīga.

"Bet pamazām kļuva arvien neizturamāk, jo greizsirdība ir šausmīga slimība, un beigās vairs nebija dzīves ne man, ne viņai," atklāts ir Lapčenoks.

Kad Raimonds Pauls uzaicināja Lapčenoku dziedāt ar Mirdzu Zīveri, Aiju Kukuli, vēl citām dziedātājām, Viktora un Noras attiecībās, pēc viņa teiktā, sāka iet pavisam traki.

Viņš neesot varējis paskatīties ne uz vienu meiteni, uz visām Nora bija greizsirdīga, un tas traucējis kolektīvam strādāt.

Pēc tam, kad Raimonds Pauls paziņoja, ka abiem kā duetam jāaiziet no skatuves, Viktors saka, ka vēl kādu laiku abi dzīvojuši kopā. Tad Pauls paņēma atpakaļ Lapčenoku, un viņš saprata, ka viņam būs sava dzīve, Norai sava, lai nekļūtu vēl grūtāk.

Viktoram žēl bijis par izjukušo duetu, bet, kā viņš saka, citas izejas nebija, jo citādi sajuktu prātā vai nodzertos.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Vakar, 18:33

Jaunākās diskusijas