Šlesers uzraksta atklātu vēstuli Gobzemam

tautaruna.lv 27.augusts 2021, 20:10
 
Foto kolāža/F64
Politiķis Ainārs Šlesers publiski vērsies pie politiķa Alda Gobzema, sociālajā tīklā Facebook publicējot viņam veltītu vēstuli.
Šlesers vēstulē aicina palīdzēt cilvēkiem, lai viņu varētu normāli dzīvot. Pēc Šlesera teiktā, tauta ir izmocīta, bet Kariņa-Levita režīms pat netaisās atteikties no saviem plāniem.

"Aldi,

CILVĒKIEM pašlaik ir svarīgi nekavējētos izbeigt tos neciešamos apstākļus, kuros valdība ir nostādījusi TAUTU. Cilvēki baidās, kas notiks ar bērniem, kuriem tūlīt ir jāiet skolā. Cilvēki baidās, kas notiks, ja viņus atlaidīs no darba tikai par to, ka viņi atsakās vakcinēties. Cilvēki baidās, kādas būs blaknes, ja viņi vakcinēsies. Cilvēkiem draud atlaišana no darba, biznesa un veselības problēmas. Cilvēki nevar satikties, iet uz kino un teātri, pasēdēt kafejnīcā, ja atsakās no vakcīnas, par kuru viņi ļoti šaubās. Tauta ir izmocīta, bet Kariņa-Levita režīms pat netaisās atteikties no saviem plāniem! Cilvēki grib visu to ātrāk izbeigt! CILVĒKI GRIB NORMĀLI DZĪVOT! Cilvēki grib normāli elpot! Mums ir jāpalīdz mūsu cilvēkiem! Mums visiem ir kopīgi jāpanāk, ka mēs varam normāli dzīvot! Mūsu bērnu, mūsu ģimeņu, mūsu Latvijas cilvēku dēļ! Cilvēkiem ir vienalga, kurš ir svarīgāks - Aldis vai Ainārs! Tici man - tas nevienu neinteresē! MUMS IR JĀPALĪDZ CILVĒKIEM!
Mēs ar Tevi personiski neesam pazīstami, dzīvē esam tikai divas reizes redzējušies - vienā publiskā pasākumā un televīzijā. Es redzu tikai to, ko Tu liec Feisbukā, un ko par Tevi rāda ziņās. Daudzos jautājumos mums viedokļi sakrīt, bet daudzos atšķiras. Tu un Tavi atbalstītāji, un es ar saviem cīņu biedriem bijām kopā ar tautu 18.augustā. Cilvēkiem tas deva cerību. Mums ir jāapvieno spēki, lai saniegtu visiem svarīgus mērķus. Izbeigtu visus šos murgus! Padzītu Kariņu! To no mums sagaida tauta!
Tāpēc man ir vienalga, ka Tu sauc sevi par stiprāko, svarīgāko vai galveno. Vari to darīt arī turpmāk. Es pats esmu nolēmis kandidēt vēlēšanās Rīgā ar pēdējo numuru, lai tauta pati novērtē, cik man tā uzticas. Taču nevajag šķelt tautu. Tautu jau šķel Kariņš, Pavļuts un Bordāns! Viņi jau berzē rokas, ka tagad opozīcija būs sašķēlusies," vēstulē pauž Šlesers.
Viņš aicina Gobzemu apvienoties un izvirzīt kopīgas prasības.
"Es piedāvāju 18.09 izvēlēties par datumu 100 000 protestam ar buldozeriem un smago tehniku, jo tas ir reāls termiņš, lai cilvēki var sagatavoties. Bet pirms tam iesniegt prezidentam ultimātu ar šādām prasībām.
1. Atteikties no obligātas vakcinācijas principa un visām piespiedu vakcinācijas metodēm - darba tiesību, mācību un pakalpojumu liegšanas bez sertifikāta, finansiāli apgrūtinošas vai nepamatotas testēšanas.
2. Izbeigt cilvēku šķirošanu pēc vakcinācijas pazīmes, nekavējoties pārtraukt visu cilvēka pamata tiesību ierobežošanu un diskrimināciju.
3. Noteikt, ka vakcinācija var būt tikai brīvprātīga izvēle bez jebkāda viltus un spaidiem.
4. Atsākt normālu skolas procesu bez jebkādiem nepamatotiem ierobežojumiem.
5. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu ar apšaubāmām epidemioloģiskajām prasībām.
6. Izbeigt nepamatotu uzņēmumu saimnieciskās darbības ierobežošanu un banku kontu slēgšanu tikai uz aizdomu pamata.
7. Izteikt neuzticību Krišjāņa Kariņa valdībai.
8. Izveidot jaunu krīzes pārvarēšanas valdību, kura sastāv tikai no amatam atbilstošiem profesionāļiem, kas stāv ārpus uzticību zaudējošajām partijām, ar mērķi izbeigt destruktīvo Kariņa valdības politiku, un sākt uzlabojumus jau pirms nākamās Saeimas vēlēšanām.
9. Nekavējoties izbeigt 15 miljardus lielā valsts parāda palielināšanu ar mērķi to notrallināt!
10. Atteikties no godīgu politisko konkurenci iznīcinošas varas partiju finansēšanas, liekot atmaksāt negodīgi saņemtos budžeta līdzekļus atpakaļ Valsts Kasē.
11. Nodrošināt godīgas nākamās Saeimas vēlēšanas.
12. Valsts Prezidentam 18.09 satikties ar tautu, lai uzklausītu viedokli un sniegtu paskaidrojumus.
Īstenot šīs cilvēkiem svarīgās prasības nekavējoties, pretējā gadījumā notiks tautas protests līdz Latvijas tautas griba tiks ņemta vērā.
Ja 18.08 izdevās sapulcināt vairāk nekā 10 000 cilvēku īsā laikā, tad tagad, kad valdības plāni atklājas vēl skaidrāk, un cilvēku sašutums ir vēl lielāks, tautas gatavība parādīt savu gribu ir vēl vairāk pieaugusi! Ir nepieciešama vienota rīcība, ko es Tev piedāvāju, jo tā nav mūsu sacensība, bet tautas interešu aizstāvība!
Ir vajadzīga visu cilvēku apvienošanās, lai aizstāvētu savas un mūsu visu bērnu tiesības! Lai patriektu Kariņu! Es aicinu visus apvienoties!"
Vēstuli jau paspējis komentēt Artuss Kaimiņš.

Kā ziņots, 18.augustā notika lielā mērā Alda Gobzema (Likums un kārtība) rīkota brīvprātīgajai vakcinācijai paredzēta protesta akcija un gājiens Rīgas centrā, kas pulcēja vairākus tūkstošus dalībnieku.

Bet 25.augustā Doma laukumā protesta akcijā brīvprātīgās vakcinēšanas atbalstam bija pulcējušies aptuveni 200 cilvēki. Protestu rīkoja politiķa Aināra Šlesera topošās partijas "Latvija pirmajā vietā" (LPV) pārstāvji.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 7:19

Jaunākās diskusijas