"Es viņam klēpī apsēdos"; Biedriņa atklāj, kā iepazinās ar vīru

tautaruna.lv 27.augusts 2021, 18:14
 
Ekrānuzņēmums no Instagram/ biedrinamadara
Basketbolista Andra Biedriņa sieva Madara Biedriņa kanāla STV pirmā! raidījumā "Kad viņas satiekas" atklājusi, kā iepazinusies ar vīru.

Madara pastāsta, ka abi iepazinušies kādā ballītē, kad viņa vienkārši apsēdusies sportistam klēpī, jo nebijis citur kur sēdēt.

"Viņam tādas garas kājas un viņš viņas neizmantoja. Es paprasīju, vai nedrīkst apsēsties," smejoties stāsta Madara.

Biedriņa atklāj, ka nekad nav alkusi būt kopā ar sabiedrībā pazīstamu personu, jo pati iepriekš izjutusi lielu uzmanību. "Es domāju, ka apprecēšos ar tādu cilvēku, kuru neviens nezina. Bet kā gadījās, kā nē - es apprecējos ar populārāku cilvēku," atklāta ir Madara.

Viņa atklāj, ka nekad nav alkusi kļūt par precētu sievu, taču pēc kāzām nākusi atklāsme, cik tomēr svarīga viņai ir šī jaunā loma un ģimenes pavarda turēšana.

Madara arī atklāj, ka nākamgad pāris svinēs 10. kāzu jubileju. Madara un Andris Biedriņi apprecējās 2012. gadā un laulībā dzimuši trīs bērni.

Andris Biedriņš ir bijušais latviešu basketbolists, spēlēja centra pozīcijā, bijis Latvijas basketbola valstsvienības spēlētājs. Pēdējās spēles aizvadījis 2013. gadā NBA kluba Jūtas "Jazz" sastāvā, taču karjeras lielāko daļu spēlēja Goldensteitas "Warriors".

Madara Biedriņa (agrāk - Grīnberga) plašākai sabiedrībai kļuva zināma pēc piedalīšanās šovā "Latvijas princese", kurā ieguva 2. vietu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas