Mūrniece: Biju uz darba interviju. Pirmo reizi dzīvē.

tautaruna.lv 25.augusts 2021, 12:09
 
Vladislavs Proškins/F64
Uzņēmēja Linda Mūrniece mikroblogošanas vietnē Twitter atklājusi, ka pirmo reizi dzīvē bijusi uz darba interviju.
"Biju uz darba interviju. Pirmo reizi dzīvē. Agrāk darbi paši mani atrada," atklāta ir Mūrniece.

Vēlāk, atbildot komentētājiem, viņa norāda, ka pieredze bijusi interesanta un "pēc ilgas pauzes bija iemesls uzvilkt arī formālu kostīmu". Rezultāts vēl nav zināms, bet Mūrniecei pašai intervija patikusi.

Jau vēstīts, ka Mūrniece pērn rudenī paziņoja, ka viņas vadītā viesnīca "Hotel ROMA" vairs neatsāks darbību.

Linda Mūrniece ir latviešu, uzņēmēja, žurnāliste, iekšlietu darbiniece un politiķe, bijusī aizsardzības ministre un iekšlietu ministre. Bijusi arī vairāku Saeimu deputāte.

Strādājusi gandrīz tikai iekšlietu sistēmā: Iekšlietu ministrijas preses centrā, laikrakstā "Kaujas Postenī", kriminālpolicijas nodaļā cīņai pret organizēto noziedzību, bijusi Valsts ekonomiskās suverenitātes aizsardzības departamenta darbiniece, vēlāk Drošības policijas priekšnieka palīdze.

2011. gada sākumā pēc traģiskās apšaudes Jēkabpilī, kurā gan noziedznieki, gan cietušie bija policisti, L. Mūrnieci aicināja demisionēt sabiedrība un policistu arodbiedrības. Lai arī ministre sākotnēji atbildēja, ka viņas politiskā atbildība ir policijas sakārtošana, pēc vēl citu policistu izdarītu noziegumu nonākšanas sabiedrības uzmanības lokā, 17. februārī viņa tomēr iesniedza Ministru prezidentam V. Dombrovskim demisijas rakstu. Premjerministrs to pieņēma, bet noteica ilgu termiņu līdz darba pārtraukšanai — 6. jūnijā. Pēc ministra amata pamešanas, L. Mūrniece neatjaunoja Saeimas deputāta mandātu.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 11:28

Jaunākās diskusijas