Atklāj baisas detaļas par Rīgas domes deputāta Kuzmina nāvi

tautaruna.lv 25.augusts 2021, 10:30
 
F64
Uz nomaļa sliežu ceļa 23.augusta pievakarē notika traģisks negadījums. Zem vilciena pakļuva 37 gadus vecs vīrietis, un viņa dzīvība izdzisa turpat uz sliedēm, vēsta TV3 raidījums ”Degpunktā”.

Dzirciemā, pretī Tapešu ielas 46. namam vakar vietējie pieredzēja šausminošus notikumus. Iedzīvotāji atceras, ka pievakarē, kāda tīņu kompānija tālumā pamanīja vīrieti, kas steidzās pāri dzelzceļa sliedēm, bet pa tām tobrīd brauca lokomotīve.

”Divas meitenes, pusaudzes, gāja pa to pusi. Viņš skrēja no šejienes. Viņi piegāja, domāja varbūt, ka viņš nokrita blakus sliedēm, bet, kad piegāja tuvāk, jau pamanīja, ka galva ir atsevišķi, ķermenis atsevišķi. ”Viņš skrēja. Skrēja tieši virsū. Meitenes saka, ka apzināti. Viņas pieskrēja, ieraudzīja, ka viss ir slikti un izsauca policiju. Atbrauca kriminālā policija. Es jautāju, kāds vecums viņam bija? Viņas atbildēja, ka ap 30 gadiem,” stāsta vietējā iedzīvotāja.

Atbildīgajiem dienestiem ierodoties, gūts apstiprinājums, ka vīrietis gājis bojā, un, visticamāk, nāve iestājusies nekavējoties.

Apkārtējie spekulē, ka skrējiens pāri dzelzceļa sliedēm nepiemērotā brīdī bija mērķtiecīgs. Policisti, kā to šādos gadījumos pieprasa procedūra, ir uzsākuši kriminālprocesu.

Neoficiāli avoti raidījumam ”Degpunktā” ziņo, ka bojāgājušais ir Rīgas domes deputāts Aleksandrs Kuzmins. Vietējie iedzīvotāji mediju publikācijās atpazīst savu kaimiņu.

”Viņš šeit dzīvo, es viņu zinu. Mūsu kaimiņš. No tās mājas, mēs viņu zinām ļoti labi,” norāda vietējie iedzīvotāji.

Traģēdijas faktu nenoliedz arī Kuzmina kolēģis Miroslavs Mitrofanovs, gan nevēloties sniegt plašākus komentārus.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:16

Jaunākās diskusijas