Raimonds Pauls netic Gobzema un Šlesera uzvarai Saeimas vēlēšanās

tautaruna.lv 6.augusts 2021, 17:40
 
Vladislavs Proškins/F64
Maestro Raimonds Pauls šaubās, vai Aināram Šleseram, Aldim Gobzemam un citiem, kas tagad ir uzsākuši cīņu par iekļūšanu Saeimā, tas izdosies. “Tiem jaunajiem veidojumiem es neticu. Es savā laikā tam esmu gājis cauri un zinu, ko tas nozīmē. Es nedomāju, ka kaut kas būs būtiski mainījies. Būs solījumi, tāpat kā parasti. Bet mums jau tagad ir sasolīts tik daudz, bet pēc tam gandrīz nekas nav izdarīts,” intervijā TV24 raidījumam “Ziņu Top” teica R. Pauls.

Viņš tāpat kā daudzi Latvijā ir sarūgtināti par to, ka Latvija daudzās jomās ir pēdējā vietā. Taču, kas var atbildēt uz jautājumu, kas pie tā ir vainīgs?

“Es uz skatuves meklēju zvaigznes. Man vajag, lai tad, kad dziedātājs uznāk uz skatuves, cilvēki aplaudē. Tāpat arī politikā ir vajadzīgas zvaigznes, kas ir profesionāļi, kas māk izteikt savas domas, kas var atļauties domāt ar savu galvu, nevis darīt to, ko viņiem diktē priekšā. Būtu labi, ja tā būtu,” teic R. Pauls.

Par atgriešanos politikā Ainārs Šlesers paziņoja jau pavasarī. Augusta vidū ir gaidāms viņa partijas dibināšanas kongress. Kā iespējamā šīs partijas dibināšanas diena iepriekš tika minēta 14. augusts, kad viņš ir solījies nosaukt pretendentus ministru, Saeimas priekšsēdētāja un Valsts prezidenta amatiem. No tā brīža partija sākšot 14.Saeimas vēlēšanu kampaņu, kurā šie cilvēki iesaistīšoties.

Aldis Gobzems savukārt sociālajos tīklos sevi dēvē par politiķi un topošo valsts vadītāju. Viņš jau šobrīd ir Saeimas deputāts, bet ne koalīcijas deputāts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas