Krāpšanas skandāls karaļnamā! Eiženijas vīra draudzene, kas atradās uz jahtas, skaidro notikušo

tautaruna.lv 6.augusts 2021, 17:30
 
Reuters/Scanpix/Leta
Pasauli satricināja fotogrāfijas, kurās princeses Eiženijas vīrs Džeks Brūksbenks redzams atpūšamies uz jahtas ar trim dāmām Italijā.

Kā vēsta amerikāņu tabloīds "E!News", viena no dāmām, ar kuru uz jahtas atpūtās Brūksbenks, Ērika Pelosini skaidrojusi fotogrāfijās redzamo. Tieši Pelosini bija manīta peldamies kopā ar Eiženijas vīru bez peldkostīma augšdaļas.

Viņa "Daily Mail" norāda, ka nemēdz staigāt bez peldkostīma augšdaļas, taču viņas bikini esot kļuvis slapjš un viņa nolēmusi to novilkt. Sieviete atzīmē, ka saprotot, ka tas radījis sliktu iespaidu par Džeku un viņa to ļoti pārdzīvojot.

"Es jutos slikti, kad ieraudzīju fotogrāfijas, kurās viņu ieskauj trīs sievietes, jo viņa sievas tur nebija," medijs citē Pelosini.

Sieviete saprotot, kā attēli varētu tikt interpretēti, taču uzstāj, ka viņas attiecības ar Džeku ir platoniskas. Tāpat Džeks esot arī labs draugs abām pārējām sievietēm.

Jau vēstīts, ka pasaules uzmanību pievērsa attēli, kuros princeses Eiženijas vīrs manīts Itālijā atpūšamies uz jahtas trīs sieviešu kompānijā, kamēr sieva ar abu dēlu Augustu atradusies Lielbritānijā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas