VIDEO: Meganas Mārklas 40 gadu jubilejas video saņem kritiku

tautaruna.lv 6.augusts 2021, 14:30
 
Ekrānuzņēmums
Megana Mārkla savā 40. jubilejā Archwell mājaslapā publiskoja video, kurā kopā ar amerikāņu komiķi Melisu Makartniju (Melissa McCarthy) paziņoja par jaunu kampaņu.

Video Megana nepiespiestā un komiskā sarunā ar Makartniju paziņoja par jaunu kampaņu, kuru viņa izveidojusi par godu savai jubilejai - "40x40". Tajā Mārkla aicinājusi 40 cilvēkus ziedot 40 minūtes, lai konsultētu un palīdzētu sievietēm, kuras vēlas atgriezties darbā.

"Tāpēc, ka man paliek 40 gadi, es lūdzu 40 draugus ziedot 40 minūtes no sava laika, lai palīdzētu sievietēm atgriezties darba vidē. Vairak nekā divi miljoni sieviešu ASV un desmitiem miljonu visā pasaulē zaudēja savas darbavietas Covid-19 pandēmijas dēļ. Domāju, ka, ja mēs visi to darīsim un ziedosim 40 minūtes aktīvai palīdzībai, varam izraisīt pulsācijas efektu," video saka Mārkla.

Tikmēr Austrālijas rīta raidījuma vadītāji Karls Stefanovičs un Sofija Velša kritizēja Meganas ieceri, paužot, ka tas ir "vareni", ka Megana nolēmusi "mācīt" cilvēkus par atgriešanos darbā, kad pati pametusi savus pienākumus karaļnamā. Tāpat vadītāji norāda, ka Megana un Harijs paši dzīvo ļoti pārtikušu dzīvi pēc multimiljonu līgumiem ar tādām kompānijām kā Netflix un Spotify.

Jau vēstīts, ka 4. augustā Megana atzīmēja savu 40 gadu jubileju un viņu sociālajos medijos sveica arī Elizabete II, princis Viljams, Keita Midltone, princis Čārlzs un Kamilla.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas