Gobzems Valsts prezidentam Egilam Levitam pārmet aizņemtību, “iekārtojot mīļāko darbā”

tautaruna.lv 6.augusts 2021, 15:00
 
Romāns Kokšarovs/F64
Aldis Gobzems, kas vietnē “Instagram” sevi dēvē par politiķi un topošo valsts vadītāju, valsts augstākajām amatpersonām pārmet, ka viņi nevarēja atlicināt laiku trešdienas vakarā, kad tauta pulcējās pie Ministru kabineta ēkas Brīvības ielā, lai protestētu pret obligāto vakcināciju.

“Mūsu valsts prezidents Levits nepamanīja cilvēku tūkstošus ielās. Viņam nebija laiks. Bija mīļākā darbā jāiekārto. Arī Kariņš nespēja ieraudzīt cilvēku tūkstošus Brīvības ielā,” uzrunā vēsta A. Gobzems.

Nra.lv jau rakstīja, ka trešdienas vakarā pie Ministru kabineta tiešām pulcējās vairāki tūkstoši cilvēki. Dienu vēlāk Valsts policija uzsāka administratīvā pārkāpuma procesu pret Saeimas deputātu Aldis Gobzemu par nesankcionēto protesta akciju pret "obligātu vakcināciju".Saistībā ar trešdien notikušo nesankcionēto pulcēšanos Rīgas centrā policija vērtēs iesaistīto personu atbildību, patlaban ir sākts administratīvā pārkāpuma process pret šī pasākuma organizatoru.

2019. gadā izdevums “Kas Jauns” rakstīja, ka tobrīd jaunievēlētais Latvijas prezidents Egils Levits festivālu "Summertime - aicina Inese Galante 2019" apmeklēja nevis kopā ar savu sievu Andru Levitu, bet gan prezidenta padomnieci Irēnu Kucinu. Kā rakstīja izdevums, padomnieces uzvedība festivāla laikā bijusi ieturēta un neuzkrītoša. Vakara gaitā viņa ne reizi vien pietuvojās prezidentam, abi satvēra viens otra roku, kā arī ik pa brīdim ieskatījās viens otra acīs un pārmija dažus vārdus.

Tieslietu ministrs Jānis Bordāns (JKP) šorīt LTV raidījumam "Rīta panorāma" atklāja, ka Satversmes tiesas (ST) tiesneša amatam tiks virzīta Valsts prezidenta Egila Levita padomniece tiesiskuma un ES tiesību politikas jautājumos Irēna Kucina. J. Bordāns I. Kucinu raksturoja kā profesionālu juristi, kurai ir pieredze gan Latvijas tiesību nozarē, gan arī starptautiskā līmenī. Tiesa, I. Kucinas kandidatūrai varētu būt arī nepieciešamais valdības atbalsts.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

Vēl sadaļā

 
 
 
 
 
 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: 8.maijs, 18:33

Jaunākās diskusijas