Rūpīgi glabāts noslēpums vai neticama līdzība? Lady Gaga fani pārsteigti par ieraudzīto soctīklos

tautaruna.lv 31.jūlijs 2021, 17:22
 
Ekrānuzņēmums no Instagram
Šobrīd liela daļa pasaules seko līdzi vienam no visgaidītakajiem sporta notikumiem - olimpiskajām spēlēm. Blakus sportistu sasniegumiem un dažādiem pārsteigumiem sporta laukumos, populārās dziedātājas Lady Gaga fani pamanījuši, ko pavisam interesantu, vēsta "People".

Dziedātajas fani sociālajos medijos steidz apspriest populārās mūziķes līdzību ar kādu sportisti.

Fani saskata nepārprotamu Lady Gaga līdzību ar 26 gadus veco Jordānijas taekvando sportisti Juliānu Al-Sadeku.

Lady Gaga ir populāra mūzikas, filmu un televīzijas zvaigne. Divpadsmitkārtējā Grammy balvas ieguvēja visticamākais nestartēja Tokijas olimpiskajās spēlēs, tomēr tas neliedza viņas faniem spekulēt par dziedātājas kā sportistes gaitām.

Pirmie, kas pamanīja dziedātājas un sportistes neticamo līdzību bija "Twitter" fanu lapa "Gaga Daily", kas publicēja Jordānijas sportistes fotogrāfiju.

RW/MPI/Capital Pictures/Reuters/Scanpix

"Kāpēc Lady Gaga ir olimpiskajās spēlēs," tā vēstīja ieraksts mikroblogošanas vietnē "Twitter".

Fani nebeidza jokot par dziedātājas un sportistes neticamo līdzību, minot, ka tā tik tiešām ir viena un tā pati persona.

"Dziedātāja, aktrise, aktīviste un tagad olimpiete! Lady Gaga patiešām to visu dara!" rakstīja kāds fans.

"Olimpiskajās spēlēs var būt simts cilvēku, un viena no tām ir Lady Gaga, kura sacenšas par taekvondo medaļu," komentēja sekotājs.

Stefānija Džoanna Andželīna Džermanota plašāk pazīstama kā Lady Gaga, ir amerikāņu dziedātāja, dziesmu autore, mūziķe un aktrise. Viņa studējusi mākslu, mūziku un tēlotājmākslu Ņujorkas Universitātē. Vēlāk studijas pameta un uzsāka mūziķes karjeru. Viņa ir pazīstama ar saviem darbiem elektroniskās mūzikas žanrā.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 13:48

Jaunākās diskusijas