Politiķe Jūlija Stepaņenko norāda uz Pavļuta meliem

tautaruna.lv 9.jūlijs 2021, 11:30
 
Dāvis ŪLANDS, F64 Photo Agency
"Valdība ir konceptuāli nolēmusi, ka pietiek izlikties – vakcinācijai jābūt obligātai. Tādai it kā neobligātai, tomēr tādai, no kuras nevar izvairīties neviens medicīnas, izglītības vai sociālās jomas darbinieks un neviens, kam darbs ar cilvēkiem," aizvakar Neatkarīgajā rakstīja Māris Krautmanis. Līdzīgu domu pauda arī citi mediji, ziņa izraisīja lielu ažiotāžu sabiedrībā. Arī politiķe Jūlija Stepaņenko reaģēja, savā facebook kontā paziņojot: "Ķeriet viņu aiz astes un dalieties! Pavļuta meli nekad nav bijuši tik spoži sarkani marķēti!"
"Janvārī sastādījām jautājumus Pavļutam un kopā ar kolēģiem tos iesniedzām. Lasiet, priecājieties un dalieties ar draugiem. Bāzīsim acīs tiem meļiem visu iepriekš sacīto; viņiem acīmredzami ir lielas problēmas ar konsekvenci. Vēstules teksts te un tā ir PUBLISKA, tā kā to var droši izmantot atsaucēm!"
Politiķe atstāsta sarakstes kodolu:
2021.gada 27.janvāris.
Mēs: Vai vakcinācija būs obligāta un vai būsim totalitāra valsts?Pavļuts: Vai jums prāts? Tikai ar informētu piekrišanu. Tikai totalitāra valsts kontrolē un ierobežo savus iedzīvotājus! Mēs taču tādi neesam un nekad nebūsim! Ha!
Mēs: Vai ārsti bez vakcinācijas zaudēs darbu?
Pavļuts: Nu nē taču! Darba likums stāv pāri visam, nomierinieties!
Mēs: Kas atbildēs par vakcīnas iespējamām negatīvām blaknēm? Vai kompensācija ir?
Pavļuts: Neviens, nav mums tāda mehānisma.
Arī Neatkarīgā pavasarī ir ziņojusi, ka Veselības ministrs Daniels Pavļuts ar divu dienu starpību publiski ir paudis diametrāli pretēju informāciju.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:45

Jaunākās diskusijas