VIDEO: Latvijas čipsu ražotājs sagādā slavenai amerikāņu aktrisei pārsteigumu

tautaruna.lv 9.jūlijs 2021, 17:30
 
AP/Scanpix/Leta
Populārā seriāla "Sekss un lielpilsēta" aktrise Sāra Džesika Pārkere pēc sajūsmināšanās soctīklos par Latvijā ražotiem čipsiem saņēmusi no uzņēmuma "Pērnes L" vairākas kastes ar kartupeļu čipsiem.

Jau vēstījām, ka aktrise soctīklos saviem sekotājiem atklāja, ka viens no viņas iecienītākajiem našķiem ir garie kartupeļu čipsi, kas, kā izrādījās, ražoti Latvijā.

Uzņēmums nosūtījis aktrisei vairākas kastes ar viņas iecienītajiem čipsiem, par ko Sāra Džesika Pārkere pateikusies sociālajos medijos.

“Lai dzīvo garie čipsi”, ("Long live Long Chips!") pie attēla ar čipsiem rakstīja Sāra Džesika Pārkere. Vieni komentāros taujāja, kā tie garšo, citi gribēja uzzināt, kur tos var nopirkt, bet kāds viņas sekotājs priecīgi ierakstīja komentārā “O, jā! Tie ir ražoti manā valstī -Latvijā!”.

”Mūsu e-pasts un ”Instagram” uzsprāga! Dienā saņēmām neskaitāmas ziņas no gandrīz visas pasaules. Viņa ielika arī video, kur sajūsmā preci dēvēja par urbāno leģendu. Sāra mūsu čipsus bija izmēģinājusi jau iepriekš, pēc tam ilgi nevarēja atrast, un tagad izdevās nopirkt kādā mazā Manhetenas veikalā. Aktrise izpirka visu, kas bija palicis, un aizveda saviem kolēģiem nogaršot,” TV3 raidījumā ”Bez Tabu” vēstīja uzņēmuma “Pērnes L” pārstāvis Kristaps Radziņš.

SIA “Pērnes” čipsus ražo kopš 1986. gada. Un kā paši saka, viņi bijuši pirmie, kas Latvijā sāka ražot čipsus no kartupeļiem. Sākotnēji bijušas pieejamas ir tikai divas garšas - oriģināli (vienkārši sālīti) un ar sīpoliem, katra 200g iepakojumā. 2010. gadā SIA "PĒRNES L" pievērsās eksportam, aizsūtot savu produkciju uz Vāciju, Nīderlandi un Dienvidkoreju. 2012. gadā uzņēmums uzbūvēja jaunu rūpnīcu, lai apmierinātu pieprasījumu. Šobrīd ražotnē top aptuveni 30 čipsu veidi, tajā skaitā arī speciāli vegāniem paredzēti.

Sāra Džesika Pārkere bija izvēlējusies “Sea Salt & Vinegar”, “Bacon”, “Cheese” un “Honey BBQ” veida SIA “Pērnes”ražotos čipsus “Long Chips”.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 14:04

Jaunākās diskusijas