Jaunā izglītības ministre Anita Muižniece brauc ar mocīti un peldas āliņģī

Portāls nra.lv 8.jūnijs 2021, 16:47
 
Ekrānšāviņš no FB
Jaunās izglītības un zinātnes ministres Anitas Muiženieces aktivitātes sociālajos tīklos atklāj, ar ko viņa nodarbojas brīvajā laikā, proti, vasarā ceļo un braukā ar motociklu, bet ziemā- slēpo un peldas āliņģī.

Sociālajā vietnē “Facebook” Anitas Muižnieces profilu rotā attēls ar skaistu skatu uz Daugavu. Visticamāk, tas ir fotografēts Daugmalē, kur A. Muižniecei, saskaņā ar viņas amatpersonas deklarāciju lietošanā ir zeme un ēkas.

Viens no viņas hobijiem, cik var spriest pēc “Facebook” ievietotajiem attēliem, ir motobraukšana. Amatpersonas deklarācija liecina, ka viņas īpašumā ir 2014.gada izlaiduma motocikls “Yamaha MT 07”. Iepriekš viņai piederēja 2002. gada motocikls “Suziki”.

17.janvārī, kad Latvijā gaisa temperatūra bija -16 grādi, A. Muižniece bija ievietojusi foto, kurā redzama, peldamies āliņģī. “Izcila svētdiena! 2h uz Daugavas ledus un vakarā nu jau tradicionālā ūdens procedūra,” pie fotogrāfijas ierakstījusi A. Muižniece.

Šoziem viņa iemēģināja arī distanču slēpošanu. Tiesa nekādā sajūsmā viņa pēc pirmās dienas par šo sporta veidu nebija. “Nu, beidzot arī es esmu padevusies kārdinājumam iemēģināt distanču slēpošanu. Saskatījos, ka pilni meži ar slēpotājiem un sapriecājos, ka nu tik būs.Sajūsmā neesmu, ,bet, stundai ejot uz otru pusi, šķiet, sāka izdoties. Nosportoties arī var pamatīgi - vaigi karsti, mugura slapja un patīkams nogurums, bet viens gan ir skaidrs - līdz tam vieglumam un dailei, kā tas no malas izskatās, man vēl tāls ceļš ejams,” atzīstas A. Muižniece.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 21:13

Jaunākās diskusijas