FOTO: Latviešu dziedātājas vizuālās pārvērtības samulsina sekotājus

tautaruna.lv 8.jūnijs 2021, 16:14
 
Dmitrijs Suļžics/F64
Dziedātāja Aija Vītoliņa, kura pazīstama arī ar skatuves vārdu Amber, sociālajā vietnē Instagram dalījusies ar foto, kurā redzama ar blondiem matiem.

Publiskotajā kadrā Aija pozē ar platīnblondiem matiem. Jāpiemetina, ka dziedātāju ierasts redzēt ar tumšas krāsas matiem.

Dziedātāja gan neko sīkāk par imidža maiņu nepaskaidro.

Attēls pamatīgi samulsinājis sievietes sekotājus, kuri komentāros cenšas noskaidrot, vai dziedātāja patiesi mainījusi matu krāsu, vai viņas galvu rotā parūka.

"Parūka? Nesaprotami", "Merlin, tas ir joks?", "Meril+Aija = MerAija?!", "Nu gluži kā Merlina! Skaisti!" - raksta samulsušie Aijas sekotāji.

Aija Vītoliņa ir latviešu dziedātāja. Savulaik uzstājusies ar skatuves vārdu Amber.

Jau esam vēstījuši, ka dziedātājas hobijs ir braukt ar motociklu. Sociālajā vietnē Instagram dziedātāja dalījusies ar attēlu, kurā redzama ar savu dzelzs rumaku, un atklāj, ka šogad sev apsolījusi ar mocīti braukt vairāk.

"Vakara Ziņas" jau rakstīja, ka Aija motobraucēju rindās ir vairākus gadus, un viņa atzīst: "Man ļoti patīk, ka mēs, motobraucēji, uz ceļa sasveicināmies - pamājam viens otram, un tas tā notiek visā pasaulē!" Dziedātāja stāstīja, ka pie stūres īpaši uzmanās pavasarī, jo pa ziemu iemaņas ir pabalējušas un ir jāpārbauda savas manevrēšanas spējas. Viņai motocikls ir ērts un manevrētspējīgs pārvietošanās līdzeklis. Dziedātāja ceļojumā devusies uzreiz pēc motocikla vadītāja apliecības iegūšanas.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:49

Jaunākās diskusijas