Jēkaba Rēdliha ģimene saslimusi ar Covid-19; viņa stāvoklis vissmagākais

tautaruna.lv 14.jūnijs 2021, 9:20
 
Ekrānšāviņš no Instagram
Hokejista Jēkaba Rēdliha ģimenes cīņa ar Covid-19 vēl pavisam nesen - maijā - bijusi baiļu un bezspēcības brīžu pilna, vēstīts Gitas Vīksnes, Edgara Orlova materiālā "Trīs nedēļas šausmu un neziņas" izdevumā "Privātā Dzīve".
Jēkaba Rēdliha sieva Ieva Zvaigzne-Rēdliha saka - maijā viņu dzīve bija īsti amerikāņu kalniņi, un tos sagādājis koronavīruss. Saslima gan viņa, gan bērni, gan Jēkabs, kas slimību izjuta vissmagāk.

Ievai slimība noritējusi vieglā formā, bet Jēkabs mocījies ar augstu temperatūru, viņam gandrīz pazuda balss, ļoti sāpēja kakls.

Ieva ieguldīja daudz enerģijas un izdomas, lai palīdzētu vīram atveseļoties, tostarp, viņi pildīja vietnē Youtube atrastus elpošanas vingrinājumus, regulāri devās pastaigās. Viņa uzsver, ka regulāra plaušu kustināšana tiešām palīdz. Lai ārstētu Jēkabu, tika izmēģināts gandrīz viss - tradicionālā medicīna, masāžas ar ēteriskajām eļļām, dažādi homeopātiskie līdzekļi.

Viņa piebilst, ka kopš negatīva Covid-19 testa saņemšanas jau pagājis vairāk nekā mēnesis, taču Jēkabam vakaros joprojām ir 37 grādu temperatūra, ir arī vārgums.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 8:09

Jaunākās diskusijas