3 horoskopa zīmes, kuras tuvākajā laikā saņems to, ko vēlas

tautaruna.lv 14.jūnijs 2021, 13:00
 
SWNS / Scanpix/LETA
Marss šomēnes iegājis Lauvas zīmē, kas dažām horoskopa zīmēm sola veiksmīgu laiku, raksta dzīvesstila portāls "Your Tango".

Auni

Auni iegūs to ko vēlas. Viņi ir pieņēmuši lēmumu par savu dzīvi, taču viņiem vienkārši nav laika vai pacietības, lai samierinātos ar to, kas vai nu neļauj orientēties uz mērķi, vai arī pārāk lēnu procesu straujajai Aunu dabai.

Šīs horoskopa zīmes pārstāvji kļūs par neapturamu spēku. Viņi rada noteikumus savai jaunajai dzīvei un tie ir balstīti uz iepriekšējo pieredzi.

Lauvas

Pirms Lauvu sezonas sākšanās, šo zīmju pārstāvji sajutīs cerību un raudzīsies ar pozitīvu skatu. Tie, kuri mīl skatuvi, uzmanību un dieviena ko LIELU, gūs iespēju šīs lielās ieceres piepildīt, turklāt tādā veidā, par kādu pat nebūs sapņots.

Lauvām pieaugs apetīte pēc sasniedzamiem mērķiem. Galvenokārt Lauvas gūs uzmanību, pozitīvas atsauksmes un slavu. Šī, iespējams, būs viena no labākajām vasarām Lauvu mūžā.

Strēlnieks

Strēlnieki sajutīs pārmaiņas un tās būs tik straujas, ka viss vecais šķitīs nepieņemams. Strēlnieki jūtīs, ka ir jāturpina jauno izmaiņu virzienā un tas ir tieši tas, ko viņi vēlas.

Strēlnieki atbrīvosies no dažādiem nosacījumiem, kas iepriekš satrauca, piemēram, līguma vai vienošanās, kas tiem nebija piemēroti.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 15:59

Jaunākās diskusijas