Princim Harijam un Meganai Mārklai piedzimusi meitiņa

tautaruna.lv 6.jūnijs 2021, 22:36
 
GEORGE ROGERS/SIPA/Scanpix
Liebritānijas princis Harijs un viņa sieva Megana Mārkla piektdien, 4. jūnijā, sagaidīja pasaulē nākam meitiņu, vēsta medijs "People".

Ģimene piektdien sagaidīja pasaulē nākam pāra otro bērniņu - meitiņu.

"Ar lielu prieku princis Harijs un Megana, Saseksas hercogs un hercogiene, pasaulē sagaidīja savu meitu Lilibetu "Lilī" Diānu Mountebattenu-Vindzoru," vēstīja pāra publiskais paziņojums.

Lilī piedzina piektdien, 4. jūnijā, ap pulksten 11:40, Santabarbaras kotedžas slimnīcā, Kalifornijā. Mazulīte svēra 3,225 kilogramus.

Paziņojumā teikts, ka gan māte, gan meita jūtas labi.

Megana Mārkla un princis Harijs meitiņu ir nosaukuši par godu vecvecmāmiņai, kuras iesauka bija Lilibeta. Savukārt meitas otrais vārds, Diāna, tika izraudzīts par godu prinča Harija mātei, princesei Diānai.

"4. jūnijs mūs svētīja ar mūsu meitas Lilī ierašanos pasaulē. Mēs esam pateicīgi par izjusto mīlestību un lūgšanām, ko esam izjutuši no visas pasaules. Paldies par jūsu nepārtraukto laipnību un atbalstu šajā mūsu ģimenes īpašajā laikā," priecīgi paziņoja jaunie vecāki.

Bekingemas pils pārstāvis šodien paziņoja, ka gan karaliene, gan Velsas princis un Kornvolas hercogiene, kā arī Kembridžas hercogs un hercogiene ir priecīgi par šo notikumu.

Jaunos vecākus ar meitiņas nākšanu pasaulē ir steiguši sveikt vairāki sabiedrībā zināmi cilvēki. Arī Apvienotās Karalistes premjerministrs Boriss Džonsons mikroblogošanas vietnē "Twitter" apsveica Saseksas hercogieni ar hercogu.

"Daudz sveicieni Saseksas hercogam un hercogienei ar meitas piedzimšanu."

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 1:50

Jaunākās diskusijas