Stāvoklī esoša sieviete izglābj trīs mazus bērnus

tautaruna.lv 6.jūnijs 2021, 18:22
 
PantherMedia/Scanpix/LETA
Grūtniece no Amerikas Mičiganas štata steidzās palīgā trim ezerā slīkstošiem bērniem un izglāba viņus, ziņo telekanāls WGN 9.
Alisa Devita, kas ir piektajā grūtniecības mēnesī, ar saviem bērniem atpūtās ezera krastā. Pēkšņi viņa ieraudzīja, kā kāds ūdenī vicina rokas.

Sieviete nekavējoties lika saviem bērniem iznākt no ūdens un aizskrēja uz piestātnes pusi. “Bērni, kas peldējās ezerā, tika piespiesti pie piestātnes. Viņi tik tikko spēja turēt galvas virs ūdens un burtiski slīka manu acu priekšā. Krastā nebija neviena, pie kura es varētu vērsties pēc palīdzības, ” sociālajā tīklā Facebook rakstīja amerikāniete.

Devita izsauca glābējus, taču spēcīgā vēja dēļ dispečera atbildes pa tālruni gandrīz nebija dzirdamas. "Tad es sajutu adrenalīnu un uzdrošinājos," rakstīja sieviete.

Amerikāniete, turoties pie piestātnes, izstiepa rokas un izvilka visus trīs bērnus ārā no ūdens. "Es nezinu, kā, bet es to izdarīju," viņa teica.

Kad policija ieradās notikuma vietā, bērni jau bija izglābti. Likumsargi sacīja, ka visi incidenta dalībnieki guva vien vieglas traumas, taču, ja Devita nebūtu rīkojusies, viss varēja beigties daudz sliktāk.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 3:53

Jaunākās diskusijas