Vai Megana video atklājusi gaidāmās meitas vārdu?

tautaruna.lv 13.maijs 2021, 16:12
 
Ekrānuzņēmums
Fani ir pārliecināti, ka Megana Mārkla video vēstījumā, kuru veidoja labdarības koncerta Vax Live: The Concert to Reunite the World ietvaros, norādījusi uz gaidāmās meitas vārdu, raksta "US Weekly".

Vērīgie fani uzskata, ka Meganas kleita ir norādījusi uz vārdu, kādu Megana un Harijs gatavojas dot savai meitai, kuras dzimšana gaidāma vasarā.

Megana video uzrunā redzama sarkanā kleitā ar magoņu ziedu apdruku un daudzi ir pārliecināti, ka pāris savu meitu varētu nodēvēt par Popiju (no angļu valodas poppie - magone).

Fani soctīklos norāda, ka magone simbolizē atmiņas un cerību. Lielbritānijā un citur pasaulē Sarkano magoņu dienā piemin visos karos kritušos karavīrus. Ņemot vērā Harija militāro pieredzi, Popija būtu ļoti piemērots vārds meitai, uzskata fani.

Pirms tam avots 2021. gada aprīlī "US Weekly" norādīja, ka Harijs un Megana vēloties otram bērnam dot vārdu ar nozīmi.

Jau vēstījām, ka video Saseksas hercogiene pauda atbalsta vārdus sievietēm visā pasaulē, kuras skārusi pandēmija. Viņa pauda bažas par to sieviešu likteni, kuras pandēmijas laikā zaudēja darbu. Hercogiene uzsvēra, ka visneaizsargātākās ir “dažādu ādas krāsu sievietes".

Video ieraksta laikā Saseksas hercogiene aizkustinoši turēja augošo grūtnieces vēderu. Jāatgādina, ka šovasar princis Harijs un Megana Mārkla gatavojas otro reizi kļūt par vecākiem.

Uzzini pirmais, par ko runā Latvijā un pasaulē, pievienojoties mums Telegram vai Whatsapp kanālā.

 
Autorizācija
Komentē Jaunākais: Šodien, 12:29

Jaunākās diskusijas